Concurs pentru voluntari: Ambasadorii Binelui 2% pentru SCUT

SCUT-2 copiiAsociația de Servicii Sociale SCUT caută ambasadori ai binelui care să le spună cât mai multor persoane că pot schimba în bine viețile beneficiarilor asociației, fără niciun cost pentru ei.

Prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, orice persoană poate să sponsorizeze o asociație nonguvernamentală. Deoarece acei 2% reprezintă un procentaj din impozitul pe venit (salariu sau profit, pentru PFA) plătit automat către stat, este o donație care de fapt nu costă absolut nimic. Trebuie doar să completezi formularul 230 sau 200 până pe 23 mai.

Lansăm oficial concursul 2% pentru SCUT prin care vă invităm să ne sprijiniți în strângerea cât mai multor formulare completate.

Și pentru că apreciem timpul vostru, puteți câștiga următoarele premii:

  • Locul 1: 1 oră la Escape Rooms Brașov (min. 3 persoane, max. 6), pentru a vă testa creativitatea și instinctele de supraviețuire (trebuie să ieșiți din cameră în 60 de minute și este mai dificil decât pare).
  • Locul 2: 2 bilete la Paradisul Acvatic, pentru a vă relaxa puțin, în amintirea verii.
  • Locul 3: 2 bilete la Cinema One - un film la alegere.
  • Și 2 mențiuni, un premiu-surpriză de la SCUT.

Concursul începe de astăzi și se încheie pe 20 mai. Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 mai. Pentru a intra în concurs, trebuie să strângeți un minim de 15 formulare – pe care le găsiți aici.

La Asociația de Servicii Sociale SCUT, oferim servicii gratuite de asistență socială și terapie pentru adulți cu dizabilități, copii și tineri din centrele de plasament și familii defavorizate. Centrul de zi pentru adulții cu dizabilități funcționează din anul 2002, fiind la momentul respectiv unicul din țară creat pe modelul centrelor din Irlanda de Nord. De asemenea, programul pentru copiii și tinerii din centrele de plasament din Brașov – AfterCare Start, funcționează continuu din anul 2004. De-a lungul anului, am ajutat peste 1500 de persoane să își construiască o viață mai bună, devenind mai independenți.

Vă puteți înscrie printr-un mesaj la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. 0773 707 282.

Mulțumiri speciale sponsorilor: Escape Rooms Brașov, Paradisul Acvatic și Cinema One.Free Joomla! template by L.THEME