Se caută voluntari pentru Festivalul de Film de Animație Anim'est la Brașov

AnimestDacă îţi plac filmele de animaţie, eşti dedicat și entuziast şi vrei să faci parte din echipa unui eveniment de anvergură, atunci locul tău este la Anim'est!

Vei avea şansa de a câștiga experiență lucrând alături de o echipă pasionată, într-unul dintre departamentele noastre (logistica, PR, tehnic, Minimest etc), vei avea acces la toate filmele şi evenimentele din timpul festivalului, vei cunoaşte invitaţii și echipa festivalului și vei simți atmosfera celui mai important festival de film de animație din România, chiar din interiorul acestuia!

Pentru efort şi implicare, toţi voluntarii Anim'est vor primi diplome de participare și se vor bucura de surprize din partea organizatorilor. În plus, experiența de voluntar în organizarea unui festival internaţional de film s-ar putea să conteze mult în CV-ul tău.

Înscrie-te acum în echipa de voluntari a celui mai îndrăgit festival de film de animație! De nouă ediţii încoace, Anim'est este unul dintre cele mai căutate evenimentele româneşti pentru voluntariat. Completează formularul de înscriere până pe 17 iunie şi trimite-l pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

A doua ediţie a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est la Brașov va avea loc în perioada 25 – 28 IUNIE 2015, în Piața Sfatului şi la Centrul Cultural Reduta.

https://www.facebook.com/AnimestRO


Free Joomla! template by L.THEME