Activități de voluntariat în campania "Zâmbește și Trăiește"

DofE-stiriFundația The Duke of Edinburgh's International Award România, în colaborare cu Asociația Copiii de Cristal Brașov, Asociația Prader Willi Zalău și American International School of Transylvania Baia Mare organizează, în data de 16 Noiembrie 2014, campania "Zâmbește și Trăiește!"

Campania are ca scop ridicarea gradului de conștientizare a populației cu privire la bolile cronice din rândul tinerilor, dar și cu privire la toleranță, deoarece în data de 16 Noiembrie sărbătorim Ziua Internațională a Toleranței.

În Brașov, activitățile propuse pentru campanie implică momente de muzică, dans și teatru forum, activități la care vă puteți implica activ, ca voluntari. De asemenea, dacă îndrăgiți fotografia, aveți un aparat foto și doriți să surprindeți evenimentele zilei, vă așteptăm cu drag.

Înscrierile pentru activitățile de voluntariat se fac după cum urmează:

- Pentru teatru forum până în data de 30 octombrie 2014

- Pentru celelalte activități până în data de 7 Noiembrie 2014.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0755 100 145 (persoană de contact: Adriana Zaharia - Manager Proiect „Zâmbește și Trăiește!").

Website The Duke of Edinburgh's International Award Romania - www.dofe.ro

Free Joomla! template by L.THEME