Recrutare voluntari pentru evenimentul "Biblioteca Vie"

BibliotecaVie-2014-stiriAsociatia de Servicii Sociale Scut recruteaza voluntari pentru Biblioteca Vie (un concept international ce isi propune sa promoveze diversitatea in toate formele ei si sa stimuleze dialogul intre oameni).

Biblioteca Vie functioneza ca o biblioteca obisnuita, in care oamenii vin, imprumuta, citesc carti si apoi le restituie. Diferenta consta in faptul ca aici, cartile sunt oameni, care se confrunta cu diverse prejudecati (ex. detinut, homosexual, blonda, politist etc.).

Voluntarii vor fi implicati in partea de promovare a evenimentului, vor activa ca si bibliotecari sau se vor ocupa de partea administrativa. In paralel, vor participa la organizarea unei actiuni Photovoice si la flashmob.Evenimentele se vor desfasura in 25 octombrie, la Centrul Cultural Reduta si in Piata Sfatului.

Persoanele interesate sa se implice ca voluntari, sunt rugate sa ne contacteze la: Cristina Mirica (0757100337, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) si Codruta Muntean (0721971067, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Va asteptam alaturi de noi!

Free Joomla! template by L.THEME