APAH-RO caută voluntari pentru organizarea Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hepatitei

wordhepatitisdayAsociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România (APAH-RO), în parteneriat cu agenția de presă Mediafax, organizează în România – Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei, marcată în toată lumea în data de 28 iulie. Cu această ocazie, va fi organizată la București o conferință de presă, care va fi precedată de ample manifestări dedicate ce vor avea loc în toate colțurile țării.

Pentru reușita acestui eveniment cu puternic impact social, recrutăm voluntari, în special din București, Brașov, Iași, Cluj, Turda, Timișoara, Oradea, Alexandria, Craiova, Giurgiu, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila, Galați și Constanța, cu ajutorul cărora vom desfășura acțiuni de conștientizare în rândul populației asupra riscurilor infectării cu virusurile hepatice A, B, C, D, E și, în general, asupra problematicii afecțiunilor hepatice.

Perioada pentru care avem nevoie de sprjin este 23-28 iulie 2014, în special în zilele de 26, 27 și 28 iulie 2014.

Voluntar poate fi orice persoană, cu vârsta de peste 16 ani, ce poate empatiza cu oameni aflați deja în suferință. Cei care se vor implica, vor beneficia de training special pentru acest eveniment, iar dacă vor dori, vor primi adeverință de voluntariat.

Potrivit Legii adoptate în luna mai a.c., care reglementează activitatea de voluntariat în România, voluntariatul este recunoscut ca experiență profesională.

Înscrieri pe email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. iar pentru detalii suplimentare: http://hepato.ro/apah-ro-cauta-voluntari-pentru-organizarea-zilei-mondiale-de-lupta-impotriva-hepatitei/.


Free Joomla! template by L.THEME