Voluntariat la Spitalul Clinic de Copii Brașov

cpv2Voluntarii Centrului de Voluntariat Brasov vor merge incepand de saptamana asta (din 15 mai 2014) sa zugraveasca si sa picteze saloanele din Spitalul Clinic de Copii Brasov, sectia de hemato-oncologie si diabet zaharat (Fundaţia Spitalul Clinic de Copii Braşov ). Avantgarden3 Brasov ne-a sprijinit cu 50 kg de vopsea lavabila, 4 pensule si trafaleti, pentru care le multumim!

Avem de zugravit 10 saloane (6 saloane si 4 rezerve). Pentru joi (14 mai) si marti (19 mai) avem voluntari care merg sa zugraveasca un salon si o rezerva. Incepand de saptamana viitoare (joi, 22 mai) avem nevoie de noi voluntari!

Inscrierea se face prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Cei inscrisi vor primi un e-mail cu programul ulterior al actiunilor de zugravit, acestea depinzand de disponibilitatea spitalului, cu precadere dupa ora 17:00. Puteti sa si sustineti proiectul cu materiale : folie protectoare, scara dubla de 2 metri, vopsele acrilice, etc.

Free Joomla! template by L.THEME