SE CAUTĂ 4 VOLUNTARI pentru Turneul campionilor de baschet în scaun cu rotile

SE CAUTĂ 4 VOLUNTARI pentru vânzarea de bilete la Turneul campionilor de baschet în scaun cu rotile (perioada 9 - 10 noiembrie 2013) şi pentru activităţi organizatorice pe parcursul turneului din 16 noiembrie, între orele 9.00 şi 16.30.

cumpararesponsabil-stiriAsociaţia pentru Promovarea Responsabilităţii Sociale a Companiilor recrutează 4 voluntari pentru vânzarea de bilete la Turneul campionilor de baschet în scaun cu rotile, eveniment ce va avea loc în data de 16 noiembrie 2013, începând cu ora 10, la Sala Sporturilor din Braşov. La eveniment vor participa: „Club Sportiv Cumără Responsabil" – Braşov, „Centrul şi Clubul Sportiv Lamont" – Cluj şi „Clubul Sportiv Temerarii" – Arad.

Prin acest eveniment dorim să creștem nivelul de conștientizare în comunitatea noastră cu privire la importanța sportului ca metodă de a integra persoanele cu dizabilități în societate, să dovedim unicitatea acestor oameni și, nu în ultimul rând, să strângem fonduri pentru echipa de baschet braşoveană.

Ce oferim voluntarilor?

- decontul transportului;

- apă şi mâncare;

- adeverinţă de participare;

- materiale promoţionale (tricou, şapcă);

- o invitaţie la meci.

Pentru mai multe detalli, voluntarii interesaţi să se implice şi să ne susţină cauza, sunt rugaţi sa ne contacteze pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0723552268 (Mariana Ţînţărean).

http://www.facebook.com/CumparaResponsabil

Free Joomla! template by L.THEME