Skirt Bike Brașov caută voluntari

skirtbike-stiriSuntem la prima ediție Skirt Bike Brașov și pregătim atâtea surprize pentru 2 iunie. Așadar, ne-am bucura să ni te alături și să ne dai o mână de ajutor.

Nu avem mari pretenții, ne dorim o bună organizare, atât la punctul de plecare pe traseul stabilit, cât și la sosire. Dacă nu te sfiești să împarți flori fetelor pe bicicletă, ai puțin spirit de orientare și organizare și îți place să pedalezi organizat, pe traseul de la Masa Critică, alături de domnișoare chic, dă-ne de știre printr-un mesaj pe blog sau pe pagina de facebook.

Băieții dispuși să dea o mână de ajutor vor fi recompensați cu una din cele 10 revizii pentru bicicletă, gratuite, de la Decathlon, iar domnișoarele cu o broșa veselă, de la Amme. Și multă voie bună, bineînțeles!

Cu drag,

Echipa Skirt Bike Brașov

http://skirtbikebrasov.wordpress.com/

http://www.facebook.com/SkirtBikeBrasov

Afiș Skirt Bike Brașov

skirtbike-brasov-afispage-0Ce este Skirt Bike?

  • Este singurul eveniment ciclist din România adresat doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.

De ce Skirt Bike?

  • Ne propunem să redăm femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor  unic și cochet.
  • Încurajăm femeile să folosească bicicleta în transportul lor de zi cu zi, îmbrăcându-se așa cum vor și înțelegând că mersul pe bicicletă nu le restricționează în niciun fel.
  • Promovăm și susținem ciclismul ca stil de viață sănătos și echilibrat.
  • Alături de asociația “Brașovul pedalează” dorim să sensibilizăm autorităţilor din orașul Brașov pentru a construi piste pentru bicicliști şi a sprijini iniţiativele ce au legătură cu acest mijloc de transport.

Unde?

  • în 10 orașe din țară: Brașov, București, Timișoara, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Iasi, Arad, Sibiu, Alba Iulia

Când?

  • 2 iunie 2013

Până atunci participantele sunt rugate să-și pregătească ținutele chic, formate din rochie sau fustă, tocuri sau balerini, pălărie, eșarfă și alte accesorii colorate, dar asortate la bicicleta cu claxon și coș împodobit cu flori. Orice altă idee extravagantă este binevenită! :)

Free Joomla! template by L.THEME