Voluntari pentru evenimentul caritabil „Strong will can make you jump"

cumpararesponsabil-stiriAsociaţia pentru Promovarea Responsabilităţii Sociale a Companiilor recrutează 4 voluntari pentru vânzarea de bilete la meciul demonstrativ de baschet în fotolii rulante organizat între echipa brașoveană și echipa de baschet a persoanelor cu dizabilități din Cluj în data de 8 iunie la Sala Sporturilor din Braşov.

Avem nevoie de 4 VOLUNTARI pentru vânzarea de bilete la evenimentul caritabil „Strong will can make you jump" (perioada 1 -2 iunie 2013).Prin acest eveniment dorim să creștem nivelul de conștientizare în comunitatea noastră cu privire la importanța sportului ca metodă de a integra persoanele cu dizabilități în societate, să dovedim unicitatea acestor oameni și, nu în ultimul rând, să strângem fonduri pentru o cauză culturală pe care sportivii nostri au ales să o sprijine.

Suma de bani strânsă în urma vânzărilor de bilete va fi folosită pentru susţinerea Ansamblului de Percuţie al Liceului de Muzica Braşov.

Ce oferim voluntarilor?

- decontul transportului;

- apă şi mâncare;

- adeverinţă de participare;

- o invitaţie la meciul demonstrativ.

Pentru mai multe detalii, voluntarii interesaţi să se implice şi să ne susţină cauza, sunt rugaţi sa ne contacteze pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0733972959 (Mariana Ţînţărean).

Mai multe detalii despre eveniment aici: http://www.facebook.com/CumparaResponsabil.

Free Joomla! template by L.THEME