Selecție voluntari - "You(th) can do it!"

Ai între 15-25 de ani? Ai un cuvânt de spus când te deranjează ceva în jurul tău? Ai idei când vine vorba despre alternativele la sistemul educaţional actual? Atunci citeşti ceea ce trebuie! :)

În perioada, mai 2012 - august 2013, are loc la nivel internaţional proiectul „You(th) Can Do It!", (finanţare Tineret în Acţiune) pentru care căutăm tineri voluntari. În cadrul lui, la nivel internaţional:

- Vor fi realizate 4 întâlniri – în România, Portugalia, Italia şi Finlanda -, oportunităţi pentru tine ca şi tânăr participant, de a călători, cunoaşte persoane interesante şi de a împărtăşi şi compara diferitele puncte de vedere legate de implicarea tinerilor în luarea deciziilor la nivelul comunităţilor locale.

Prima întâlnire are loc în perioada 26-29 iunie 2012, la Braşov.

- La nivel local (Braşov), se vor derula o serie de acţiuni interactive: competiţii locale, activităţi creative / recreative şi workshop-uri tematice (subiecte legate de participarea activă şi democraţia participativă).

Dacă te tentează, atunci aşteptăm zilele acestea un mesaj în care să ne spui cine eşti, concis şi la obiect, şi cum crezi tu că poţi schimba lucrurile din jurul tău, din nou concis şi la obiect. Poţi aborda orice tehnică doreşti... de la e-mail cu ataşament, desene în creion şi acuarelă, scrisori scrise de mână, până la mesaje îndesate în sticle de plastic sau orice altă metodă năstruşnică. :)

Pentru suport ne poţi contacta la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0723652256 (Roxana Comnac, ApIS PM „Feed-Back") sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul ~youth can do it~(Cătălina Tănase, DJST Braşov).

Acest proiect este iniţiat de Municipio de Vila Nova de Famalico (din Portugalia) împreună cu parteneri din Portugalia, Italia, România şi Finlanda. În România este desfăşurat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov alături de Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back" Braşov.

Proiectul "You(th) can do it!" urmăreşte să încurajeze implicarea activă a tinerilor în comunităţile locale, prin intermediul metodelor dinamice şi creative ale educaţiei non-formale. Totodată, el urmăreşte certificarea corespunzătoare a educaţiei non-formale, în vederea creşterii posibilităţilor de angajare în rândul tinerilor care sunt activi şi participă în organizaţii neguvernamentale sau la activităţi non-formale.

Din România vor fi selectaţi 20 de tineri, cu vârstele între 15-17 (14) şi 18-25 (6).

Free Joomla! template by L.THEME