Let's Do It Romania, Let's Do It Brașov!

LDIR Poster A3Pe 25 septembrie 2010 peste 200.000 de voluntari au participat la curățenie în toată ţara. Şi nu ne-am oprit aici. În 2011, Ziua de Curăţenie Naţională a fost 24 septembrie, atunci când peste 300.000 de voluntari au venit să cureţe România de gunoaie! Anul acesta, peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie - 25 septembrie.

România este pe harta mondială, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care vor mai face curăţenie și Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia. Acţiunea de curăţenie naţională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse şi alese zonele în care se va face curăţenie, fiecare locuitor al ţării având astfel posibilitatea de a propune şi a vota zona pe care şi-o doreşte curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar şi de resursele locale.

Fii la curent cu noutăţile pe site (http://www.letsdoitromania.ro) şi blog (http://blog.letsdoitromania.ro/brasov)

Te poţi înscrie în echipă, trimiţând un CV la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct pe site (http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf)

Susţine Campania Let's Do It, Romania! in 2012!

Filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=KU7nIZR9i6k&feature=bf_prev&list=PLBA05C0D13E5505D9

Free Joomla! template by L.THEME