Vrei să fii voluntar în proiectul EARTH HOUR?

Earth Hour 2012 - stiri

Ce este ORA PĂMÂNTULUI?
 
Earth Hour este un prilej de a ne arăta atenția față de problemele de mediu care ne afectează în mod direct, din ce în ce mai mult. Earth Hour înseamnă, de asemenea, voința și bucuria de a transmite mesajul mai departe și de a-i îndemna pe cei din jur să se alăture campaniei.
 
Provocările Earth Hour li se adresează nu numai orașelor, ci și publicului larg, companiilor și celebrităților, ca mecanism de răspândire a mesajului și de responsabilizare în ceea ce privește modul în care ne raportăm la mediu și la resursele naturale. „I Will If You Will”, noua platformă globală a campaniei, disponibilă la www.youtube.com/earthhour , în curând și în limba română, are scopul de a ilustra faptul că oricare dintre noi, indiferent de funcție, domeniul de activitate sau stătut social, are puterea de a schimbă ceva în lumea sau în anturajul în care trăiește.
 
Ce vom face noi - Centrul de Voluntariat Brașov?
 
Începem pregătirile de vineri 16 martie ora 20.00 la Centrul de Tineret. Vom confecționa lămpașe pentru lumânări, vom lucra la activitățile pe care le vom avea în Piața Sfatului, vom face afișe din materiale reciclabile.  Vom fi în Piață Sfatului în 31 martie, în intervalul 20.30 - 21.30, la  Earth Hour (Oră Pământului), cea mai mare manifestare de mediu din istorie, care va continua tradiția deja binecunoscută a stingerii luminilor în mod simbolic.
 
Cum poți să ajuți?
 
Vii la Centrul de Tineret vineri, sau miercuri când vom continua activitatea sau dacă nu poți să lucrezi acasă la aceste materiale, ne trimiți idei sau pur și simplu participi la activități stingând lumina și venind cu noi în centrul orașului.
 
Ce fel de materiale facem?
 
Materiale care sunt legate de Ora Pământului, simbolul 60. 

Pentru mai multe detalii despre Ora Pămâtului puteți accesa ACEST LINK.

    logo-centru


http://romania.panda.org/?203866/Bistrita-Iasi-si-Timisoara-participa-la-finala-Competitiei-pentru-Capitala-Earth-Hour

Free Joomla! template by L.THEME