Oportunităţi de voluntariat internaţional (EVS)

Asociația Colors este acreditată începând cu anul 2011 ca organizație de trimitere în cadrul Serviciului European de Voluntariat (EVS), acțiune a Programului Tineret în Acțiunedestinată programelor de voluntariat internațional cu stagii între 2 luni și 1 an, care pot fi efectuate de tineri cu vârstă între 18-30 ani. Acest program este unul dintre cele mai bune oportunități de dezvoltare personală finanțate de către Uniunea Europeană în acest moment, oferind posibilitatea tinerilor de a petrece un timp într-o țara europeană, de a dobândi abilități de viață independentă, cunoștințe profesionale într-un domeniu preferat, de a învăța o limbă străină, lucrând într-un mediu multicultural, de a fi un cetățean european activ.

 a0133f7111d07165c97443916e729d6cOrganizațiile sunt interesate să găzduiască tineri care au motivația necesară pentru a-și duce la bun sfârșit stagiul ales (ținând cont că majoritatea stagiilor sunt pe termen lung), cu cunoștințe medii de limbă engleză. De asemenea sunt favorizați tinerii cu oportunități reduse (șomeri, cu probleme sociale, de sănătate, din mediul rural etc.).

Actele necesare pentru aplicare sunt un CV în format european și o scrisoare de motivație, procesul de selecție și obținere a finanțării durând între 3-6 luni. Tinerii interesați pot contacta direct asociaţia pentru informații pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot urmări pagina www.facebook.com/asociatiacolors unde se postează toate anunțurile active.

Persoana contact: Claudia Popa -0745052151.

www.plinideidei.rologo tenis - STIRI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME