Cine suntem noi Membri Resurse ONGPrima pagina
Proiecte

Monitorizare presă
Buletin informativ
Anunturi
Sponsori
Cartea de oaspeti
Contact
Intra in Retea!
ultimul comentariu:

Este superb acest site! M-a ajutat foarte mult! Multumesc foarte mult ca l-ati creat! Alexandra

2010 Community Aid Network
Brasov - Romania
Reteaua de Sprijin Comunitar

Resurse ONG - Training


Programul Învăţare pe tot parcursul vieţii – curs la Sinaia, Decembrie 2010

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură organizează cursul “Utilizarea documentaţiei de proiect în cadrul Programului Învăţare pe tot parcursul vieţii” între 8 – 10 decembrie la Sinaia. Participanţii vor lucra cu documentele programului de finanţare Învăţare pe tot parcursul vieţii (Lifelong Learning Programme). Tematicile includ printre altele şi utilizarea ghidului solicitantului, modalităţi de găsire a partenerilor şi raportarea la grila de evaluare a finanţatorului, greşeli frecvente în respingerea proiectului de către posibilii finanţatori, însoţite de aplicaţii în cadrul programului de finanţare.

Tariful cursului este de 700 lei/participant (cazarea inclusă pentru 3 nopţi).

Contact: Adina Dragu - 0788.905.033; [email protected].

www.cppc.ro
 
LLP.jpg

Dezvoltare personală: Înscrieri pentru un grup de autocunoaştere
Anunţăm începerea unui grup constant de autocunoaştere prin psihodramă în Braşov pe parcursul a câte 160 de ore. Numărul de membrii din grup este limitat la maxim 12 persoane. Modalitatea de lucru propusă este în module de 20 ore, în week-end, de obicei de vineri, incepând cu ora 17,00, până duminică în jur de ora 15, o dată la doua luni, putând fi, însă, adaptată nevoilor şi posibilităţilor participanţilor. Costul este de 10 lei pentru ora de autocunoaştere.

Poate lua parte la un proces de autocunoaştere şi dezvoltare personală orice persoană care doreşte acest lucru, indiferent de domeniul de pregătire şi/sau de activitate. Este recomandat persoanelor care se pregătesc în domeniul socio-uman: psihologie, asistenţă socială, medicină, educaţie, etc.

Aşteptăm înscrierile dvs. la grupul de autocunoaştere prin psihodramă până la data de 31 octombrie 2010 la numărul de telefon 0724 001800 sau [email protected] – Fodor Aliana (medic rezident în psihiatrie, psihoterapeut sub supervizare (metoda psihodramatică.
 
Oferta - Autocunoastere prin psihodrama Ali-Rozi.doc

Curs de formare pentru Asistenți Sociali, octombrie-noiembrie 2010, București

21-22 octombrie, 5-6 si 12-13 noiembrie 2010, Bucuresti

Fundatia Internationala pentru Copil si Familie (FICF) propune cursul de perfecţionare pentru asistenţii sociali cu studii superioare.

Continut tematic:

* Lucrul in echipa pluridisciplinara; * Managementul de caz * Evaluarea familiei si copilului; * Consilierea familiei si copilului; * Comunicare interpersonala.

Cui se adreseaza cursul?

* asistenţilor sociali cu studii universitare în asistentă socială; * studentilor la facultatea de asistenta sociala, in ultimul an de studiu; * reprezentanti ONG; * reprezentanti ai autoritătilor publice.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, trimiteti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa: [email protected] sau fax: 021 311 23 05. Un interviu de selectie se organizeaza in data de 19 octombrie 2010.
Persoane de contact: Tatiana Martis si Olivia Visan

Pentru detalii: SITE FICF .

 
curs AS FICF.pdf


semneaza in cartea noastra de oaspeti:
nume:

email:

text:


Log in!
user:

parola: