CAN Brasov

Invitație la Concertul Caritabil „Daruri și Vise"


Twitter

Asociația de Servicii Sociale Scut vă invită la Concertul Caritabil „Daruri și Vise", ce va avea loc vineri, 4 decembrie 2015, la Sala Patria, începând cu ora 19:00. Invitații speciali la concert sunt Analia Selis, Mariano Castro, Mihail, cu participarea specială a Marianei Pachis care va realiza live proiecții de desene pe nisip.

În prag de sărbători, vă invităm să vă alăturați nouă, Asociația de Servicii Sociale Scut, pentru ne bucura împreună de o seară magică alături de invitații speciali ai serii: Analia Selis, Mariano Castro și Mihail. În plus, Mariana Pachis va anima seara cu proiecții live de desene pe nisip – sand art.

Acest concert este dedicat unei cauze speciale: sprijnirea tinerilor din centrele de plasament, a persoanelor cu dizabilități și a familiilor defavorizate. Astfel, toate fondurile strânse vor fi folosite pentru sprijinirea acestor persoane, beneficiari ai asociației noastre. Biletele la concert costă 50 de lei și se găsesc la Librăria Șt.O.Iosif, la Bookcity (în Coresi), sau la telefon 0773707282.

Asociația de Servicii Sociale SCUT este un ONG care oferă de 15 ani servicii gratuite de asistență psiho-socială persoanelor defavorizate din județ. Puteți citi mai multe aici - http://canbv.ro/ong/membri/7-ong-uri/12-asociatia-de-servicii-sociale-scut.

Concertul „Daruri si Vise" este organizat în cadrul proiectului „Centrul Sara – servicii integrate pentru adulti cu dizabilitati", finanțat cu 210225 Euro prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Persoana de contact:

  • Ioana Șerb - Director Executiv, Asociația de Servicii Sociale Scut
  • Brașov, România str. Țebea nr. 16
  • 0040 751 093620, www.scutbv.ro

SCUT CC 2015 Afis Final

Ești aici: Acasă Ştiri Invitație la Concertul Caritabil „Daruri și Vise"