CAN Brasov

Sprijină noul SCUT pentru comunitate: Construim viitorul împreună


Twitter

CentruSCUT2016-stiriTe-ai intrebat vreodata ce se intampla cu copiii orfani cand se fac mari? Sau ce se intampla cu copiii cu dizabilitati?

Avem cu totii povestea noastra de viata: dar unele persoane din jurul nostru vor fi mereu copii crescuti la orfelinat sau adulti cu dizabilitati. Ei au nevoie de ajutor psihologic si social pentru a se integra in societate, de-a lungul vietii lor. Fiecare dintre beneficiarii nostri merita o sansa noua la o viata mai buna.

Asociatia de Servicii Sociale SCUT: ce facem noi

Din 2002 oferim servicii gratuite de asistenta psiho-sociala copiilor si tinerilor de la orfelinate din Brasov, adultilor cu dizabilitati (preponderent mintale sau intelectuale), si familiilor defavorizate. Doar in 2014, am avut 360 de beneficiari directi, am investit peste 9800 de ore in servicii gratuite de asistenta.

Iar acum am hotarat sa renovam Centrul Scut, care este si sediul asociatiei noastre, si sa dublam spatiul de lucru disponibil prin crearea unui nou etaj. Pentru ca ne place ce facem si pentru ca vrem sa ajutam cat mai multe persoane marginalizate din jurul nostru.

Scopul nostru

Este sa strangem 30100 de lei: pentru completarea bugetului de construire a noului sediu SCUT si astfel pentru cresterea calitatii serviciilor gratuite oferite si pentru cresterea capacitatii de functionarea a Asociatiei Scut

Cum poti sa ne sprijini?

Prin donatii in bani sau materiale. Incurajam donatiile prin Bursa Binelui, o platforma administrata de BCR si unde oricine poate dona fara niciun comision, indiferent de suma donata. Puteti dona aici.

Cui donez?

Donația merge direct catre cei 52 de tineri de la centre de plasament din Brasov care sunt inclusi in programul nostru AfterCare Start, catre cei 59 de adulti cu dizabilitati care primesc servicii la centru si cei peste 200 de apartinatori, si catre peste 10 familii defavorizate aflate acum in evidenta noastra.

Dar mai ales, donatia merge catre toti beneficiarii nostri potentiali, care asteapta acum o sansa la o viata noua. Si catre noi, Asociatia de Servicii Sociale Scut, care doar in 2014 am investit peste 9800 de ore in servicii gratuite de asistenta psiho-sociala.

Pentru alte informatii si donatii de materiale, va rugam sa ne contactati la:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / Maria - 0773 707 282

Despre activitatea Scut aici - http://canbv.ro/ong/membri/7-ong-uri/12-asociatia-de-servicii-sociale-scut.

SCUTin2014

Ești aici: Acasă Ştiri Sprijină noul SCUT pentru comunitate: Construim viitorul împreună