CAN Brasov

Concert caritabil Ricardo Caria pentru copiii și tinerii cu autism


Twitter

copiii de cristal bv-stiri.jpgRicardo Caria, artistul argentinian care va susţine un spectacol deosebit de muzică fado pe 13 octombrie, la Sala Patria, doreşte să ajute copiii şi tinerii cu autism din centrul Asociației Copiii de Cristal, donând o parte din valoarea încasărilor realizate de show-ul său în Braşov.

Există două tipuri de bilete la spectacolul Alma No Fado: de 65 de lei (15 lei vor fi donaţi către noi) şi de 75 de lei (25 de lei vor fi donaţi către noi). Companiile din Braşov beneficiază de o ofertă generoasă: la 25 de bilete cumpărate, discount-ul este de 40%! Biletele se pot cumpăra online, de pe www.bilete.ro, dar şi din oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Germanos.

Datele evenimentului: 13 octombrie, ora 19:00 Sala Patria Braşov

În plus, Ricardo Caria va fi prezent la Ziua Porţilor Deschise, eveniment pe care Asociaţia „Copiii de Cristal" îl organizează marţi, 13 octombrie, de la ora 10:00, pentru a facilita accesul publicului braşovean în universul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. Toţi cei care vor să participe la Ziua Porţilor Deschise şi care vor să-şi achiziţioneze bilet la concertul lui Ricardo Caria in ziua evenimentului, sunt rugaţi să trimită un email pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Detalii si aici: http://www.copiiidecristal.ro/cause/concert-caritabil-ricardo-caria/

Persoană de contact:  Gabriela Plopeanu - Președinte Asociatia Copiii de Cristal

Tel: +40 (0) 723 673 418 / 0751 042 945

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.copiiidecristal.ro 
Marţi, 13 octombrie 2015, începând cu ora 10:00, Asociaţia „Copiii de Cristal" organizează Ziua Porţilor Deschise la sediul din Strada Aurel Vlaicu, nr. 26 bis. Iniţiativa îşi propune să faciliteze accesul publicului braşovean în universul copiilor, tinerilor şi adulţilor cu dizabilităţi, astfel încât informaţii despre proiectul ARTA cu care ne-am înscris în competiţia Braşov Heroes să fie disponibile tuturor.

Toţi cei interesaţi cum decurge o zi în Centrul de Evaluare şi Recuperare prin Terapie Specializată pentru Tulburări din Spectrul Autist, Sindrom Down, Sindrom Asperger, ADHD şi alte tulburări asociate vor avea ocazia să fie alături de beneficiarii noştri care frecventează şedinţele de terapie ocupaţională şi să vadă ce lucruri frumoase ies din mâinile acestora: vaze, suporturi de lumânări, farfurii, diferite obiecte de decor, bijuterii hand-made, lumânări, casete de bijuterii etc.

La acest eveniment vor participa şi AMBASADORII Asociaţiei „Copiii de Cristal" în competiţia Braşov Heroes. Carmina Nicolescu, Daniela Guran şi Adrian Gabor vor fi alături de Copiii de Cristal pentru a povesti de ce susţin cauza noastra – proiectul ARTA – şi cum oricine poate să devină erou pentru un copil cu autism sau Sindrom Down pe 18 octombrie, ziua în care eroii Braşovului aleargă în cursa cu obstacole a comunităţii. În acelaşi timp, menţionăm că înscrierile în competiţia Braşov Heroes pentru cauza copiilor cu autism continuă AICI. Se mai pot face şi donaţii pentru ca proiectul nostru să strângă suficiente fonduri pentru a fi implementat. Mulţumim celor 59 de alergători deja înscrişi pe site-ul Braşov Heroes şi celor care au donat pentru cauza noastră.

Suntem onoraţi să vă anunţăm că la Ziua Porţilor Deschise va participa şi Ricardo Caria, artist portughez stabilit de mulţi ani în România, care marţi seara, pe 13 octombrie, începând cu ora 19:00, va susţine un concert de muzică fado la Sala Patria. Cântăreţul susţine Asociaţia „Copiii de Cristal", donând o parte din valoarea încasărilor realizate de show-ul său din Braşov către copiii şi tinerii cu autism. Cei care doresc să ia parte la un spectacol de muzică fado unic în România, ajutând în acest fel şi asociaţia noastră, pot achiziţiona două tipuri de bilete la turneul Alma No Fado: de 65 de lei (15 lei vor fi donaţi către asociaţie) şi de 75 de lei (25 de lei vor fi donaţi către asociaţie). Biletele la concertul Alma No Fado se pot cumpăra de pe www.bilete.ro, din oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Germanos, dar şi de la sediul asociaţiei noastre, luni şi marţi.

Iniţiativa Ziua Porţilor Deschise se bucură de sprijinul Fundaţiei Comunitare Braşov, organizatorul evenimentului Braşov Heroes, cursa cu obstacole a comunităţii. Evenimentul are loc pe 18 octombrie, în zona de agrement a Lacului Noua.

Mai multe detalii despre evenimentul Ziua Porţilor Deschise găsiţi pe site-ul nostru: http://www.copiiidecristal.ro/cause/ziua-portilor-deschise-2/. Aici puteţi citi mai multe detalii despre concertul caritabil al lui Ricardo Caria, la Braşov: http://www.copiiidecristal.ro/cause/concert-caritabil-ricardo-caria/.

În speranţa că iniţiativa noastră vi se pare interesantă şi doriţi să luaţi parte la Ziua Porţilor Deschise, vă rugăm să ne trimiteţi un email pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ești aici: Acasă Ştiri Concert caritabil Ricardo Caria pentru copiii și tinerii cu autism