CAN Brasov

Cuibul democrației din Brașov – prima agoră comunitară creată de voluntari – se deschide la Biblioteca Județeană din 18 Iulie!


Twitter

CuibulDemocratiei-resÎn data de 18 Iulie 2015, Biblioteca Județeană "George Barițiu" Brașov, Fundația Progress și grupul de voluntari format în cadrul proiectului „Al Treilea Spațiu al Cetățeniei Active" organizează o serie de evenimente pentru a marca deschiderea Cuibului Democrației din Brașov, amenajat în curtea Casei Baiulescu. La evenimente sunt invitați să participe reprezentanți mass-media, ONG-uri, instituții publice, precum și orice persoană interesată să devină cetățean activ.

Pe lângă susținerea conferinței de presă (17 Iulie, ora 12:00, în mansarda Casei Baiulescu), grupul de voluntari va organiza un eveniment inedit pentru a atrage atenția asupra spațiului nou-creat: Olimpiada Urbană ce va avea loc în data de 18 Iulie cu începere de la ora 11:00.

În același timp, la sugestia grupului de voluntari, ne-am gândit să aranjăm un loc unde sunt invitate organizații non guvernamentale din Brașov, pentru a se prezenta succesiv, a se conecta la cetățenii prezenți, a propune activități. Din acest motiv, ne adresăm organizației dumneavoastră și vă așteptăm, prezența dumneavoastră în 18 iulie fiind o onoare pentru noi.

Vă rugăm să răspundeți acestui mesaj, confirmand sau infirmând, după caz, participarea dumneavoastră. Ne-ar face plăcere și v-am fi recunoscători dacă am putea primi răspunsul dumneavoastră până joi, 16 iulie, orele 16,00.


Vă mulțumim!

Echipa Bibliotecii Județene și a voluntarilor Cuibului Democrației


Detalii despre evenimente pe blogul bibliotecii - http://blog.bjbv.ro/?p=3822

Detalii despre proiect pe http://www.al-treilea-spatiu.ro/ro/#home


PS: Grafica afisului este semnata de arhitecta voluntar Raluca Bako.

Ești aici: Acasă Ştiri Cuibul democrației din Brașov – prima agoră comunitară creată de voluntari – se deschide la Biblioteca Județeană din 18 Iulie!