CAN Brasov

Noul sezon "Jocurile lui Hippo" în parcurile brașovene


Twitter

colors-vara.stiriAsociația Colors a pregătit în Brașov 6 episoade colorate cu activități nonformale în aer liber destinate copiilor, tinerilor și familiilor acestora. Noul sezon al "Jocurilor lui Hippo" va rula în luna iulie, sâmbăta, de la ora 10, în parcul Tractorul din Brașov, dar și de de la ora 17, în câteva locații noi – parcurile din Noua, Centrul Civic și Sub Tâmpa.

Dacă anul trecut hipopotamul cel jucăuș i-a invitat pe brașoveni într-o călătorie magică cu mașina timpului, de data aceasta Hippo împreună cu prietenii săi, voluntarii Asociației Colors ne invită să redescoperim zonele verzi din Brașov, unde putem petrece câteva ore într-un mod activ, împreună cu cei dragi, unde ne putem relaxa după o săptămână agitată și unde putem interacționa cu persoane de vârstă similare și face noi prieteni. Ca și în anii trecuți vom avea multe jocuri, activități sportive, jonglerii sau baloane de săpun, dar și ateliere care vor pune la încercare creativitatea participanților.

Program:

  • Episodul 1 – 4 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul
  • Episodul 2 – 4 iulie 2014, ora 17-20, parcul Noua
  • Episodul 3 – 11 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul
  • Episodul 4 – 11 iulie 2014, ora 17-20, parcul Civic
  • Episodul 5 – 18 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul
  • Episodul 6 – 18 iulie 2014, ora 17-20, parcul Sub Tâmpa (ciupercă)

În caz de vreme nefavorabilă, activitățile se reprogramează la o dată ulterioară. Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați www.plinideidei.ro și www.facebook.com/asociatiacolors.

Noul sezon promovează mișcarea la orice vârstă, în aer liber, educația nonformală și interacțiunea cu prieteni de toate vârstele și este un proiect finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și prin donațiile efectuate în cadrul Brașov Heroes 2014, coordonat de Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov.

HIPO-2015

Ești aici: Acasă Ştiri Noul sezon "Jocurile lui Hippo" în parcurile brașovene