CAN Brasov

The Duke of Edinburgh's International Award România demarează campania "E timpul să înțelegi!"


Twitter

Imagine campanieAWARD

Fundația The Duke of Edinburgh's International Award România organizează în perioada 27 Noiembrie - 12 Decembrie 2014, campania "E timpul să înțelegi!". Campania se va desfășura în mai multe locaţii din Braşov, precum: Ceai et caetera (27.11.2014), Tea Spot (28.11.2014), Bistro del Arte (08.12.2014), Hubert (10.12.2014), Simone (11.12.2014), precum și la Colegiul Național Dr. „Ioan Meșotă" și Colegiul Național „Andrei Șaguna". Activitățile încep la ora 20.00.

Scopul evenimentului este de a aduce în atenția tuturor persoanelor necesitatea incluziunii sociale a tinerilor cu boli cronice, concentrându-se asupra bolilor rare, bolilor din spectrul autist, cancer și HIV. Mesajul transmis prin acest eveniment va putea fi receptat de toți brașovenii care sunt invitați să participe la spectacole de teatru forum, o formă de teatru în care publicul va fi invitat să schimbe cursul scenetei, moment susținut de trupa de teatru Sublim Art și momente muzicale susținute de tinerii.

The Duke of Edinburgh's International Award este liderul mondial al programelor de dezvoltare personală, fiind prezent în peste 140 de ţări. În România programul Award, patronat de către Alteţa Sa Regală, Principesa Moştenitoare Margareta a României şi susţinut de Ministerul Educaţiei Naţionale, a fost recunoscut ca fiind cel mai bun program de tineret în cadrul Galei Societății Civile 2014. Programul se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 24 de ani care, indiferent de mediul de provenienţă, sunt încurajaţi să desfăşoare activităţi de educaţie non-formală, care să le asigure o tranziţie echilibrată de la adolescenţă la viaţa de tânăr adult.

Informaţii suplimentare despre acest eveniment puteţi obţine de la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , la telefon 0755 100 145, sau le puteți vizualiza pe pagina de Facebook www.facebook.com/DofERomania.

Ești aici: Acasă Ştiri The Duke of Edinburgh's International Award România demarează campania "E timpul să înțelegi!"