CAN Brasov

Susține "Crystal After School" în Campionatul de Bine!


Twitter

copiii de cristal bv-stiri.jpgProiectul pilot al Asociației Copiii de Cristal, înscris în cea de-a doua ediție a Campionatului de Bine își propune ca 10 copii cu TSA sau alte tulburări de dezvoltare, cu vârsta cuprinsă între 7 si 11 ani, să poată beneficia de un program specializat de tip after school, într-un ambient plăcut si sigur.

Crystal After School este o inițiativă care vine nu doar în ajutorul copiilor cu dizabilități, ci și a familiilor lor.Ne dorim ca astfel să venim în întâmpinarea unei nevoi, prin degrevarea părinților de grija copilului și continuarea fără griji a programului zilnic de serviciu. Copiii vor beneficia de activități terapeutice integrate, adecvate tipului de dizabilitate.

Copiii de Cristal, au simțit întotdeauna sprijinul comunității brasovene. De aceea vă invităm să vă alăturați și acum cauzei copiilor cu autism și alte tulburări asociate, printr-o donatie (online) pe www.bursabinelui.ro, link direct https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Crystal-After-School.

Nu uitați: Binele stă în puterea fiecăruia dintre noi! Împreună putem construi o lume mai bună pentru copiii noștri! Este însă nevoie de susținerea brașovenilor pentru ca acest vis să devină realitate.

crystalafterschoolÎn anul 2006, un grup de părinţi de copii cu autism şi alte tulburări asociate au înfiinţat Asociaţia Copiii de Cristal, precum și primul Centru (funcțional și acreditat )de terapie şi intervenţie specializată în autism, Sindrom Down, ADHD şi alte tulburări asociate din Brașov. În prezent asistăm peste 80 de beneficiari, cu vârsta cuprinsă între 2,5 și 55 de ani.

Asociaţia Copiii de Cristal, precum şi primul Centrul de zi pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Braşov, au luat naştere din dorinţa şi necesitatea, totodată, de a le oferi copiilor noştri şansa de a beneficia de servicii de asistenţă şi terapie specializată, servicii care din păcate lipsesc din asistenţa publică garantată de statul român. Serviciile oferite de Asociaţia Copiii de Cristal se adresează şi familiilor care au copii cu TSA, Sindrom Asperger, Sindrom Down, ADHD și tulburări associate, oferind servicii de informare şi consiliere părinţilor.

Prin îndeplinirea obiectivelor pe care Asociaţia Copiii de Cristal şi le-a propus, ne dorim să reducem nivelul de excluziune socială în ceea ce priveşte copiii cu tulburări pervazive de dezvoltare, să facilităm dialogul dintre societatea civilă şi administraţie, să asigurăm accesul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi la programe de învăţământ adecvate şi să promovăm proiecte în folosul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi.

Date contact:

  • Asociaţia Copiii de Cristal - Str. Aurel Vlaicu nr. 26 bis, et. 1
  • Tel. 0268. 708.150, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • www.copiiidecristal.ro
  • Cont Facebook: Copiii de Cristal
  • Gabriela PLOPEANU – Preşedinte, manager centru
  • Diana Bjoza – PR si coordonator evenimente -0757.015.806
Ești aici: Acasă Ştiri Susține "Crystal After School" în Campionatul de Bine!