CAN Brasov

Asociația SCUT vă invită la concertul caritabil "Daruri și Vise"


Twitter

SCUT-daruri si viseAsociația Scut organizează concertul caritabil Daruri și Vise, în data de 7 decembrie 2013, în Brașov, la Aro Palace, de la ora 18.

Vă invităm să participați la acest concert, unde veți asculta muzică de calitate, cântată de Felicia Filip și Haydn Deane, colinde tradiționale din Maramureș, cântate de Daniel FăT. Seara va continua cu Gala Dinner, unde vă veți putea bucura de o atmosferă elegantă și relaxată și de concert Vunk.

Puteți alege să participați doar la concert sau atât la concert, cât și la cină. Fondurile strânse vor sprijini copiii și tinerii fără familie care sunt în centre de plasament sau care au plecat din centrele de plasament.

De peste 10 ani, Asociația Scut a sprijinit peste 500 de copii și tineri pentru a își găsi un drum în viață. Sprijinul, de la alimente, medicamente, căutarea unui loc de muncă, până la consiliere și suport emoțional, este acordat pe termen lung, în așa fel încât fiecare să învețe, pas cu pas, cum să stea pe propriile picioare.

Fiecare dintre noi putem contribui la acest sprijin de care copiii și tineri care au crescut fără părinți au atâta nevoie pentru a avea un start cât mai bun în viața adultă.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de o seară magică în prag de sărbători, cu muzică bună și atmosferă relaxată.

Cost bilet Concert: 60 lei

Cost bilet concert + Gala Dinner: 300 lei

Cost bilet VIP Concert + Gala Dinner: 440 lei

Persoana de contact: Ioana Șerb - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 0751 093 620.Ești aici: Acasă Ştiri Asociația SCUT vă invită la concertul caritabil "Daruri și Vise"