Psihologie educaţională, psihopedagogie specială, consiliere şcolară și vocațională la Congresul "Psihologii- aici și acum"

congres psihologi-stiriPremiera inregistrata anul trecut are acum sansa de a deveni traditie. Brasovul este gazda celei de a doua editii a Congresului International de Psihologie Aplicata. Esti si tu invitat sa participi la a doua editie a Congresului International de Psihologie Aplicata "Psihologii - Aici si Acum" ce va avea loc la Brasov in perioada 19,20,21 aprilie 2013.

In cele 3 zile ale manifestarilor stiintifice vor avea loc doua conferinte cu prezentari de postere si lucrari stiintifice din psihologia aplicata, 4 mese rotunde cu invitati, dar si 16 de workshopuri [in paralel] sustinute de practicieni cu experienta in domeniu din toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Programul complet al evenimentului il gasesti aici.

Pentru psihologi,acesta este un eveniment acreditat de formare continua si beneficiaza de credite, astfel:5 credite pentru audient, 10 credite pentru prezentare lucrare/poster, 10 credite participare workshop si 12 credite prezentare workshop. Este vorba despre :

 1. -psihologie clinica,
 2. -consiliere psihologica,
 3. -psihoterapie,
 4. -psihologie educaţionala, consiliere şcolara si vocationala,
 5. -psihopedagogie speciala,
 6. -psihologia muncii si industrial-organizationala,
 7. -psihologia transporturilor,
 8. -psihologia aplicata in servicii,
 9. -psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale,
 10. -psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf.

De asemenea, puteti opta pentru prezentarea, participarea la Concursul de lucrari si/sau postere, la care membrii Comitetului Stiintific vor valida si vor premia cele mai bune lucrari si postere.

Termenul de trimitere a rezumatelor lucrarilor, posterelor si workshopurilor este de 25 februarie 2013.

Deoarece punem accent si pe componenta educationala studentii beneficiaza de conditii preferentiale, in limita locurilor alocate pt ei. In plus, vor putea sa participe la o sesiune de lucrari stiintifice dedicate studentilor, cu tematici din domeniul psihologiei, lucrari si postere, ce vor fi jurizate de catre Comitetul Stiintific.


Duminica, 21 aprilie, provocarea va fi maxima!

Alege sa fii cea mai buna varianta a ta si sa iti spargi convingerile limitative intr-un seminar de coaching si NLP finalizat cu provocarea suprema: mers descult pe jar (fire walking). Celebrul coach italian Bruno Medicina [http://www.brunomedicina.com/ro/] va sustine un seminar motivational si ne va dezvalui secretul starii de flux: cum sa folosesti la maxim resursele tale interioare. Pentru acest seminar se percepe un tarif separat [200 lei], fiind deschis oricaror pasionati de dezvoltare personala.Inscrie-te folosind acest formular online.

Pasionatii de dezvoltare personala pot participa atat la evenimentul de fire walking, cat si la workshopurile de psihologie unde vor afla detalii despre tehnici si studii de caz de la profesionisti in domeniul psihologiei aplicate, chiar daca nu sunt absolventi de studii psihologice.

Taxa de participare la Congres este de 450 lei, daca plata se face pana la data de 1 martie 2013 (early bird) si cuprinde:

 1. -acces la toate workshopurile si conferintele cu prezentari de postere si lucrari stiintifice,
 2. -certificarea conditionata de participarea efectiva [credite profesionale],
 3. -carte cu lucrarile in extenso si rezumate de postere si lucrari,
 4. -mapa, pix, ecuson, vouchere, teste psihologice, materiale promotionale,
 5. -4 coffe break-uri, cocktail de ,,bun venit" si cina festiva.

Detalii despre taxe, aici.

Dupa data de 1 martie 2013 taxa de participare la Congres va fi de 540 lei.

Pentru inscrieri folositi acest formular.

Pagina de Facebook a Congresului va tine la curent cu noutati legate de workshopuri, participanti sau alte surprize pe care organizatorii le pregatesc, deci va invitam, sa dati "Like!" acestei pagini de Facebook.

Este o oportunitate de promovare personala si profesionala, dar si un eveniment stiintific de amploare care ofera cadrul optim schimbului de informatii valoroase, a unui networking de calitate, precum si posibilitatea dezvoltarii personala si profesionale.

Avem rugamintea sa trimiteti acest mesaj si catre alti colegi, psihologi, care ar putea fi interesati de participarea la eveniment. Multumim anticipat!

Va asteptam la Congres alaturi de alte persoane interesate!

Detalii:mobil: 0751.51.51.57 sau 0730.830.760 ; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; webpage: www.psihologii.ro ; Facebook: http://www.facebook.com/psihologii


"Viata este o conditie obligatorie pentru a exista, dar insuficienta pentru A FI."

Free Joomla! template by L.THEME