CAN Brasov

Crestemidei.ro - oportunitate pentru strângere de fonduri


Twitter

CRESTEMIDEICe este Crestemidei?

Crestemidei.ro este o platforma de crowdfunding (finantare din partea multimii) unde oricine poate sa isi publice ideea creativa si oricine poate sa o sustina cu o suma mica dar necesara pentru realizarea ei. Ai vrut mereu sa schimbi Romania? Acum poti!

Crestemidei este cea mai buna modalitate de a contribui la realizarea tuturor ideilor grozave pe care le ai sau iti doresti sa le vezi realizate in Romania. Crestemidei transforma o donatie intr-o recompensa pentru tine si pentru comunitate!

Cine poate inscrie proiecte pe Crestemidei.ro?

Oricine are proiecte creative, bazate pe idei sau concepte noi sau pe utilizarea unora existente in modalitati inovatoare. Proiectul trebuie sa genereze valoare pentru o comunitate, sa ofere o solutie inovatoare, o perspectiva noua, sa contribuie la cunoastere. Rezultatele trebuie sa fie clare, la fel si perioada de realizare a proiectului.

Pe Crestemidei.ro NU vei regasi cauze umanitare sau proiecte care contribuie la imbunatatirea conditiei unei singure persoane. Sunt organizatii care se ocupa de asta mai bine decat noi.

Proiectele pot veni din partea persoanelor fizice, grupurilor formale sau informale, organizatiilor non-profit din Romania. Cerem dovada unei activitati anterioare minime in domeniul ales, asta pentru a ne asigura ca exista experienta si capacitate pentru implementarea proiectului propus.

Cum functioneaza Crestemidei?

Proiectul este inscris pe platforma si aprobat de echipa Crestemidei. Initiatorul stabileste un numar maxim de zile (90) in care strange fondurile de care are nevoie. Suma pe care doreste sa o stranga este stabilita de catre initiator si revizuita de catre echipa Crestemidei.

Initiatorul are la dispozitie instrumentele necesare pentru a-si promova proiectul online (optiuni de distribuire de continut, inserare de continut pe alte site-uri/bloguri, distribuire video proiect).

Echipa Crestemidei promoveaza la randul ei proiectele inscrise printre parteneri si potentiali sustinatori.La sfarsitul celor maxim 90 de zile, initiatorul primeste fondurile stranse daca proiectul a atins suma propusa. Daca suma stabilita initial nu a fost atinsa, fondurile sunt redistribuite de catre donator catre alte proiecte active sau sunt returnate la solicitarea acestuia.

Recompensele oferite pentru fiecare sustinator sunt responsabilitatea initiatorului proiectului si acesta se angajeaza sa le livreze conform unui calendar stabilit in momentul primirii finantarii si prezentate in campanie.

CrestemIdei-logo-stiriDespre domeniile regasite pe Crestemidei, selectia proiectelor si finantare puteti citi mai multe direct pe site-ul crestemidei.ro -aici.

Pentru informatii despre promovarea cauzei citeste GHIDUL CAMPANIEI MELE.

Întrebări: Oana Rus, coordonator proiecte - 0745 361 800, salut@crestemidei.ro.

https://www.facebook.com/Crestemidei


Ești aici: Acasă Ştiri Articole Fundraising Crestemidei.ro - oportunitate pentru strângere de fonduri