Seară cu zâmbete pentru copiii bolnavi de cancer

15.02 30Evenimentul caritabil "Zâmbet de copil", aflat la a treia ediție, a reunit duminică seara, în Deanne's Pub, prietenii și susținătorii Asociației Amuradia cu scopul de a conștientiza publicul despre creșterea numărului de bolnavi de cancer, de a strânge fonduri pentru menținerea serviciilor de suport pentru aceștia și de a promova solidaritatea și talentele copiilor din comunitatea brașoveană.

Programul a inclus recitaluri la pian, vioară și violă din partea elevilor de la Liceul de Muzică "Tudor Ciortea" din Brașov. Claudiu Palalae, participanți la "Vocea României" a încântat publicul cu melodii folk iar Maria și Ligia Hodja, finaliste în cadrul concursului au pregătit melodii din repertoriul internațional.

Emoțiile au fost mari pentru Bianca Timofte, elevă în clasa a VI-a care studiază pianul de la vârsta de 8 ani și a obținut trei ani la rând Medalia de Bronz la concursul "Pagini Muzicale Românești". Bianca a susținut un recital la pian și a oferit publicului un discurs de încheiere prin care și-a exprimat mândria și mulțumirea pentru mama ei, Ramona Timofte – președintele Asociației Amuradia.

Asociația Amuradia a promovat modalitățile de susținere a serviciilor sociale oferite pentru beneficiarii bolnavi de cancer, respectiv direcționarea 2% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230, dar și donații directe. Suma strânsă din donații a fost de 850 lei, fonduri ce vor fi utilizate în susținerea serviciile sociale pentru beneficiari.

Persoană de contact: Ramona Timofte, Președinte - 0729 033311, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Partenerii evenimentului au fost: Rețeaua CAN Brașov, PSY Bears Center, APEL ONE MED, GB Super Video, Centrul de Zi pentru Nevăzători RAZĂ DE LUMINĂ, Salonul Beauty Cult și Florăria Flower by Carmen, Deanne's Pub.

Sponsorii media care au fost alături de organizatori: MIX TV și MIX2 TV, Ziarul Brașovul tău.

Eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor Bolnavi de Cancer.

www.zambet-de-copil.ro 

www.facebook.com/AmuradiaAssociation

Fotografii de la eveniment aici.


Free Joomla! template by L.THEME