European Digital Youth Summit 2018 la Brașov

eysummitGroup of the European Youth for Change - GEYC anunță deschiderea înscrierilor pentru European Digital Youth Summit 2018, eveniment ce va avea loc în data de 14 decembrie 2018 la Universitatea Transilvania din Brașov. În cadrul evenimentului vom găzdui 100 de reprezentanți din 10 - 15 țări: studenți, tineri, reprezentanți din mediul academic, nonguvernamental și al companiilor private pentru a dezbate împreună impactul proiectelor europene asupra beneficiarilor.

Tinerii sunt digitali și indiferent dacă ne place să o spunem sau nu, este adesea o provocare să știm cum să comunicăm cât mai bine pe înțelesul lor. Proiectele cu finanțare europeană pot ajunge la tinerii cei mai vulnerabili și în același timp pot susține intervenții sustenabile pentru nevoile lor curente. La EDYS 2018 vom aduce în prim plan proiectele europene, tinerii și provocările digitale.” (Gabriel Brezoiu, Manager general GEYC)

EDYS 2018 precede președinția României la Consiliul Uniunii Europene, iar agenda acestei ediții propune teme majore precum impactul pe care îl au fondurile europene asupra beneficiarilor și asupra comunităților online și offline, absorbția fondurilor europene în România, implicarea tinerilor în proiectele cu finanțare europeană și provocările aduse de revoluția digitală.

Lansat de GEYC în 2014, EDYS este acum un eveniment bienal ce are ca scop crearea unui cadru de discuții despre cele mai actuale subiecte pentru tineri, într-un context în care tehnologiile digitale sunt în perpetuă schimbare. Prima ediție (2014) a abordat subiecte precum inserția profesională a tinerilor și antreprenoriatul, în timp ce cea de-a doua ediție a adus în prim plan discursul instigator la ură în mediul online și implicarea tinerilor în comunitate.

Înscrierile se realizează online, pe www.edys.eu până pe 3 decembrie 2018, participarea fiind gratuită pentru participanții selectați. Pentru detalii suplimentare: Alina DUMITRU, Communication Responsible - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.www.edys.eu.

Free Joomla! template by L.THEME