Conferință la Brașov: "Serviciile sociale între legislație și practică –regres sau evoluție?"

FEDERATIE RO stiriFederația ONG-urilor Sociale din Transilvania  vă invită la a V-a conferință, având ca temă Serviciile sociale între legislație și practică – regres sau evoluție? Evenimentul va avea loc în data de 20 noiembrie 2018 începând cu ora 9:00, în Municipiul Brașov. 

Conform Raportului Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene,  publicat în luna iunie 2018, printre principalele provocări ale ONG-urilor în contextul drepturilor omului sunt următoarele: conformarea la prevederile legale, accesul la resurse financiare, accesul la procesul decizional pe plan local/național.Aceste provocări sunt aplicabile și în cazul ONG-urilor active în domeniul social din România, de aceea prin lucrările conferinței vom aborda următoarele subiecte de actualitate: 

  • Serviciile sociale, de la legislație la practică – între regres și evoluție.
  • Laboratoarele de inovare socială – o nouă abordare pentru soluționarea provocărilor sociale și experimentale.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea și trimiterea formularului de înscriere (descarcă aici invitația oficială și formularul), la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la data de 14 noiembrie 2017. Agenda și adresa sălii de conferințe urmează să fie comunicate.

Pentru informații suplimentare și detalii legate de eveniment, persoana de contact este Györgyjakab Miklós, asistent proiect, telefon nr. 0740-908859.

             

Free Joomla! template by L.THEME