"Refracţie" - spectacol multimedia la Brașov

Refractie 3Asociația pentru Educație prin Cultură UMA ED ROMÂNIA vă invită să luați parte la un nou proiect care prezintă și pune în dezbatere publică o problemă de mare interes pentru societatea românească– AUTISMUL.

"Refracţie" este un spectacol multimedia, un proiect unic pe scena teatrală din România și are la bază un efort susținut de cunoaștere a percepției persoanelor cu tulburări din spectrul autist, oferind astfel publicului ocazia de a înțelege mai bine universul interior al acestora și modul în care fiecare dintre noi interacționează cu lumea din jur. Spectacolul va porni în această toamnă într-un turneu itinerant în câteva orașe din țară: Brașov, Câmpia Turzii, Cluj Napoca, Bistrița Năsăud, Suceava şi Câmpulung Muscel.

Turneul începe la Brașov, unde vom susține o reprezentație luni, 24 septembrie, la ora 19.00 la sala Studio a Teatrului "Sică Alexandrescu" (Piața Teatrului nr. 1 Brașov). Pentru detalii legate de spectacol, vă rugăm să accesați comunicatul aici.


Vă mulțumim foarte mult pentru sprijin și vă așteptăm cu mare interes la spectacol,

Echipa REFRACȚIE 

Contact -  Rodica Buzoianu,  manager de proiect 0721947431, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Refractie 1  Refractie 2

Free Joomla! template by L.THEME