ING Bank lansează o nouă ediție "Adoptă un proiect"

ing logoING Bank România continuă competiția „Adoptă un proiect”, cu granturi totale de 200.000 euro!  Competiția de proiecte este dedicată ONG-urilor care au ca principali beneficiari persoanele aflate în situații dificile (copii abandonați, persoane bolnave, bătrâni singuri, victime ale violenței domestice, persoane afectate de calamități naturale, persoane cu dizabilități etc). În cadrul competiției se vor oferi sponsorizări între 15.000 si 50.000 de euro pe proiect.

 

Competiția de proiecte se desfășoară în perioada 12 septembrie – 12 noiembrie 2018, conform următoarelor etape :

  • Perioada de înscrieri (12 septembrie-3 octombrie) – ONG-urile se pot înscrie prin completarea unui formular de concurs, disponibil pe site-ul ING, secțiunea Responsabilitate socială și trimiterea sa pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu 3 octombrie 2018, ora 23:59.
  • Etapa de jurizare (3-17 octombrie) – un juriu intern al ING va evalua proiectele înscrise, pe baza criteriilor detaliate în Regulamentul competiției.
  • Anunțarea proiectelor finaliste (17-19 octombrie) - pe www.ing.ro va fi anunțată lista celor 20 de proiecte finaliste, în ordinea notelor obținute la etapa de jurizare.
  • Perioada de votare a proiectelor de către angajații ING (22 octombrie-9 noiembrie)
  • Anunțarea câștigătorilor (12 noiembrie) - pe site-ul www.ing.ro se va anunța lista câștigătorilor. Numărul câștigătorilor depinde de valoarea totală a premiilor.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele competiției, criteriile de eligibilitate, precum și criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în Regulamentul programului disponibil pe pagina https://ing.ro/ing-in-romania/responsabilitate-sociala.html#responsabilitate-sociala.

Asociația pentru Relații Comunitare este partenerul ING în această competiție de proiecte, ei administrând procesul de primire a formularelor de proiect și asistență tehnică acordată organizațiilor și apoi juriului. 

Pentru mai multe detalii, contactați  

  • Silvia Jalea - Senior Corporate Communication Specialist M: 0745 509 822; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Asociația Pentru Relații Comunitare - Sînziana Wolff M: 0745 903883; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Free Joomla! template by L.THEME