Schimbare în bine pentru tineri, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

scutÎn perioada 15 AUGUST - 15 NOIEMBRIE 2018Asociația SCUT derulează proiectul "Schimbare în bine pentru tineri". Scopul proiectului proiectului este creșterea calității vieții în rândul tinerilor defavorizați din județul Brașov, prin dezvoltarea unui program de socializare și dezvoltare personală, în vederea promovării egalității de șanse pentru tinerii proveniți din medii defavorizate. 

Vom organiza și desfășura o tabără de 12 zile în care vom avea activități de: socializare, recreere și mișcare corporală prin dans (cursuri de dans), orientare turistică, training de dezvoltare personală și dezvoltare abilități "soft skills". Vom organiza și două evenimente la nivel comunitar: Biblioteca vie și flashmob pentru diminuarea marginalizării, promovarea incluziunii sociale și egalitățiide șanse. 

Proiectul este dedicat unui grup de 12 tineri cu vârsta de peste 18 ani care provin din medii defavorizate: tineri dezinstituționalizați,fără adăpost, în șomaj/ fără loc demuncă, din familii monoparentale, în risc de sărăcie și excluziune socială.

Impactul direct îl reprezintă cei 12 tineri care își vor dezvoltaabilitățile de comunicare, socializare,exprimare prin dans, dezvoltare personală și recreere. În plus aproximativ 300 de membri din comunitatea brașoveană care vor fi informați cu privire la riscul de marginalizare și excluziune socială a tinerilor din mediile defavorizate prin organizarea evenimentului Biblioteca Vie.

Descarcă aici broșura proiect.

SCHIMBARE ÎN BINE PENTRU TINEri cover fb res

 

SCUT2018 1SCUT2018 2SCUT2018 3

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME