Campanie Asociația ADDIP: Simona, sau cum îi mai spunem noi: ''furnicuța''

addip campanie2018 mai 2De-a lungul timpului am avut alături de Addip oameni care au crezut și cred în cauza noastră, oameni care își doresc sa vadă un zâmbet pe chipul celor cu care soarta a fost prea dură lasându-i fără mângăierea și dragostea unei mame sau a unui tată. Un astfel de om este Simona, sau cum îi mai spunem noi ‘’furnicuța’’.

Simona este o persoană deosebită, pe care am îndrăznit să o întrebăm în urmă cu 3 ani, atunci când am participat pentru prima oară la Brașov Heroes cu proiectul Cei de ieri pentru cei de azi dacă își dorește să fie ambasadoarea proiectului nostru. A luat un timp în care s-a gândit la tot ce implică acest rol, imaginându-și fiecare scenariu posibil, după care a venit și răspunsul mult așteptat, bineînțeles că acesta a fost unul pozitiv. Deși a fost primul an în care  s-a implicat în așa ceva, ea a reușit să fie ambasadorul care a strâns cele mai multe fonduri. Energia, perseverența și dăruirea ei au dus la realizarea proiectului propus.

Anul acesta, Simona este pentru al treilea an consecutiv alături de noi, ea mărturisește:

”Sunt onorată că pentru a treia oară mă aflu în postura de ambasador al copiilor și tinerilor abandonați. Am ales să fac asta deoarece știu câtă nevoie au aceștia de sprijin, activități educative, socializare, încredere, afecțiune sau o vorbă bună. Addip oferă toate aceste lucruri și mai presus de asta am încredere în modul în care ei lucrează cu acești tineri. Proiectul ‘’Din nou împreună pentru EI!’’ creează amintiri, oferă încredere, bucurie și un timp de calitate. Este un proiect în care îmi doresc să ne implicăm cât mai mulți. Împreună putem face o faptă bună, să aducem un zâmbet și putem oferi o șansă tinerilor abandonați. Nu uita: „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” Maica Tereza.”

Ea și-a propus să ofere consultanță și să vândă uleiuri esențiale de la doTERRA iar bănuții pe care îi va strânge îi va direcționa către proiectul Addip. Uleiurile doTERRA au tot ce este mai bun dintr-o serie de plante medicinale și sunt esențiale pentru sănătate.

Simona are nevoie de VOI, cei care o cunoașteți și credeți în ea. Fii alături de ea, iar împreună, alături de copiii și tinerii abandonați! Suntem onorați să o avem pe Simona și anul acesta alături de noi, îi mulțumim nespus.

Vă îndemnăm și pe voi să susțineți proiectul cu care participăm la Brașov Heroes și să fiți alături de Simona și de noi pe 10 Iunie începând cu ora 10:00 în zona de Agrement Lacul Noua. Puteți dona sau puteți alerga pentru cauza noastră iar împreună putem pune bazele unui viitor diferit pentru copiii și tinerii lipsiți de dragostea și protecția unei familii. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici:  https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=8

 

Articol redactat de Mădălina Tivga, din partea Asociației ADDIP

 

Free Joomla! template by L.THEME