Campanie Asociația ADDIP: Din nou împreună pentru EI!

addip2016 stiriMaica Tereza spunea că ’’Nu există persoane extraordinare, ci doar oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare’’. Un om obișnuit, dar cu o sensibilitate aparte la nevoile celor din jur poate muta munții din loc pentru a pune un zâmbet pe chipul celor mai puțin norocoși.

Un astfel de om este Laura, ambasadorul ADDIP pentru al doilea an consecutiv la Brașov Heroes. 

addip campanie2018

Anul trecut ea a acceptat propunerea noastră de a ne ajuta să strângem banii necesari pentru a face posibil proiectul ’’Un cadou de neuitat’’. Energia, pasiunea și determinarea ei au ajutat-o să se claseze pe primul loc, fiind ambasadorul care astrâns cei mai mulți bani. Și anul acesta ea este alături de noi și susține proiectul Din nou împreună pentru EI! prin care ne propunem să organizăm o tabără de cinci zile în perioada Crăciunului pentru 15 copii și adolescenți din centrele de plasament, unde aceştia vor învăţa importanţa încurajării, a înţelegerii, încrederii şi a relaţionării prin activităţi de grup. Pentru a strânge suma pe care și-a propus-o Laura va organiza mai multe evenimente; unul va avea loc pe 26 Mai iar celălalt pe 3 Iunie. Pe pagina noastră de facebook veți afla detalii despre fiecare eveniment în parte.

Laura mărturisește că: "Am susținut, susțin și voi susține ca fiică, mama și iubită un viitor mai bun pentru toți cei din jur. Tot timpul e vorba de alegerile pe care le facem. Cei abandonați, din păcate, nu au avut acest drept - de a alege. Împreună cu voi aleg să îi ajut. Susținerea noastră le va aduce un moment de fericire, speranță, un mic zâmbet. Zâmbetul durează doar o clipă, dar amintirile lui o viață întreagă. Fiți alături de mine pentru EI!"

Vă încurajăm și noi să o susțineți pe Laura astfel încât ea să reușească și anul acesta să deseneze zâmbete pe chipul celor care vor participa în tabără. Noi îi mulțumim Laurei și ne bucurăm nespus să avem parte de sprijinul și implicarea ei.

Vă îndemnăm și pe voi să susțineți proiectul cu care participăm la Brașov Heroes și să fiți alături de Laura și de noi pe 10 Iunie începând cu ora 10:00 în zona de Agreement Lacul Noua. Puteți dona sau puteți alerga pentru cauza noastră iar împreună putem bazele unui viitor diferit pentru copiii și tinerii lipsiți de dragostea și protecția unei familii.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici: https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=8

Free Joomla! template by L.THEME