Lucruri MICI cu impact MARE la care avem nevoie de TINE!

Addip2018 siteAnul acesta proiectul pe care concursul Semimaraton Intersport Brașov îl promovează este ‘’Lucruri mici cu impact mare’’, un proiect de suflet prin care Asociația ADDIP își propune să dezvolte abilitățile sociale și să ofere un timp recreativ celor 30 de tineri beneficiari proveniți din centrele de plasament. 

Suntem onorați să reprezentăm cauza anului 2018 la Semimaraton Intersport Brașov și ne bucurăm că împreună luptăm pentru a strânge fondurile necesare proiectului, astfel, tot împreună oferim bucurie, desenăm zâmbete și aducem culoare în viața acestor tineri.

Fondurile strânse vor merge către realizarea activităților propuse în cadrul proiectului "Lucruri mici cu impact mare", activități care îi vor familiariza pe tineri cu noțiunea de voluntariat. Mai mult decât atât, într-un mediu prietenos, plin de dragoste și atenție, ei vor avea ocazia să petreacă timpul liber în mod constructiv și să viziteze obiective turistice, să gătească, să fie creativi și să rezolve mistere, precum și să se relaxeze la cinema și la bowling. Fondurile necesare punerii în practică a acestui proiect sunt în valoare de 6932 ron.

seminaraton

Semimaraton Brașov Intersport va sprijini proiectul prin dublarea sumei strânse până în ziua concursului, în limita a 1000 de euro. Concursul va avea loc în 31 Martie 2018, o zi în care tinerii de la ADDIP se vor implica și ei direct pe traseul concursului, oferind ajutor la punctele de revitalizare.

Căutăm persoane dornice să ne ajute să strângem suma necesară punerii în practică a proiectului ‘’Lucruri mici cu impact mare’’, mai exact reprezentanți ai acestui proiect. Rolul de reprezentant constă în crearea unei pagini pe Galantom prin care reprezentantul își propune să strângă o sumă de bani și îndeamnă prieteni să îl susțină donând pentru a încuraja inițiativa și dorința de a ajuta tineri lipsiți de ocrotire părintească. Aici găsiți un model cum ar trebui să arate pagina: http://addip.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5353

Pagina de GalantOm va fi creată de echipă, tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și apoi se vor stabili detaliile.

Împreună putem construi un viitor plin de speranță pentru copiii și tinerii proveniți din centrele de plasament!

Free Joomla! template by L.THEME