Cursuri de parenting la Brașov

parentingCabinet individual de psihologie Camelia Mirică (str. Mihai Viteazul, nr.6, etaj 1, ap. 14 - Cosmopolit Residence, Brașov) organizează în premieră: cursuri de parenting (educație parentală) alături de specialiști în psihologie clinică, consiliere cognitiv comportamentală, cu peste 15 ani de experiență în terapia familiei și copilului. Parenting esteprocesul de promovare şi suport al dezvoltării fizice, emoţionale, sociale şi intelectuale a copiluluiîncepand de la naştere şi până la vârsta adultă.Cursul va abilita părintele să aplice strategii eficiente în funcţie de vârsta copilului, specificul familiei.

  • Durata: Cursul se desfășoară pe parcursul a 5 săptămâni consecutive, prin participarea la o întâlnire săptămânală (vineri), cu durata de 1 oră și 30 de minute. Ședințele se desfășoară în grupe de maxim 10 persoane.
  • Pot participa: părinți, viitori părinți, părinți adoptivi, bunici, îngrijitori, educatori, învățători, asistenți sociali, asistenți maternali.
  • Cost: 100de lei/sedinta/persoana
  • Data începerii cursului (cu aprox. in funcție de înscrieri): 15.02.2018

Pentru detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Descarcă oferta aici.

Free Joomla! template by L.THEME