Traininguri gratuite pentru ONGuri în domeniul dezvoltării echipei

ascendis stiriCompania Ascendis transmite ONG-urilor o oportunitate în domeniul dezvoltării echipei! Specialişti din cadrul companiei​ ​pot oferi training​uri​ gratuit​e​ unor organizaţii non-guvernamentale în luna decembrie a acestui an.​ Venind din zona business (atât cu experienta de lucru cât și de training) domeniile de training sunt : Managementul proiectelor, conflictelor, performanţei, Dezvoltarea echipelor, Procesul soluţionării problemelor, Feedback constructiv, Creativitate şi inovaţie, inteligenţă emoţională, Leadership, Presentation Skills, Strategie ​şi alte domenii care pot fi descoperite pe site-ul companiei. Fiecare training este personalizat pe nevoiele organizaţiei. 
 
 
Cine
Înfiinţată în 1997, Ascendis este cea mai mare companie de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale din România. Anual lucrează cu aproximativ 150 de organizaţii, livrează peste 2500 de zile de training, la care participă mai mult de 16000 de participanţi. Echipa are 34 de consultanţi.
 
Pentru cine
ONG-uri  din Braşov​ şi din ţară care au nevoie de formare, îndrumare sau direcţii de dezvoltare. Fie că e vorba de un proces mai amplu de dezvoltare internă, sau  de un training oferit personalului pentru dezvoltarea lor personala, vă puteţi baza pe noi.
 
Când
decembrie 2017 - datele exacte în formularul de aici.
 
Unde
La sediul sau in sala pe care ONG-ul tau o va pune la dispozitie. Este nevoie de un flipchart si de un videoproiector.
 
Dacă sunteţi interesaţi vă rugăm să completaţi formularul de mai jos​ cu informaţii mai specifice: ​https://goo.gl/forms/GUmMaEpTb wrN87uR2
Pentru informaţii suplimentare, o puteţi contacta pe Carmen Ciuraru la adresa ​Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Free Joomla! template by L.THEME