Tineri din licee brașovene organizează un concert caritabil pentru Asociația Scut, invitați: Șuie Paparude

scut oct2017Iată o poveste care ne dă de gandit dar este  si o lectie de implicare si daruire, pentru noi, adulti. Este vorba despre 12 tineri din mai multe licee din Brașov numiți Equaliteen uniti pentru un scop comun și demni de respect! Echipa EQUALITEEN vă invită la concertul caritabil care va avea loc vineri seara, pe data de 27 octombrie la Kruhnen, la ora 21 biletul fiind in valoare de 35 lei.

Concertul EQUALITEEN este strigătul lor către mulțime, șansa lor de a ne atrage atenția cu privire la persoanele care suferă de boli mintale și cazuri sociale existente în Brașov susținând Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov. Membrii echipei EQUALITEEN vă așteaptă în seara de 27 octombrie la Kruhnen Musik Halle unde atmosfera anilor '80 va fi recreată de trupa Lucky Thirteen care va avea onoare de a cânta în deschiderea celor de la Șuie Paparude care vor aduce vibe-ul pozitiv al serii prin stilul fresh și divers fiind una dintre cele mai preferate trupe de muzică electronică alternativă.

În cadrul evenimentului aveți șansa să participați la diferite activități, precum tombole prin tragere la sorți în cadrul cărora vă așteaptă premii atrăgătoare, dar și să ne susțineți cauza prin donații în urnele ce vor fi deschise pe tot parcursul serii. Prețul unui bilet este de 35 de lei.

Ca orice echipă de proiect avem și noi o poveste în spate. Povestea noastră a început cu o idee de la Dragoș prin care își dorea să facă ceva pentru comunitatea noastră. La început totul părea irealizabil, nu aveam o cauză sau un plan concret. După câteva ședințe în care am început să ne mobilizăm, ne-am găsit un nume "EQUALITEEN" care pentru noi semnifică potențialul tinerilor din ziua de astăzi și egalitatea dintre persoanele care trăiesc în această comunitate, am găsit și un ONG, Asociația de Servicii Sociale SCUT, pentru care sa facem acest eveniment, am reușit să ne realizăm un afiș care să ne reprezinte, dar cel mai important este că am reușit să trecem peste toate obstacolele care ne-au apărut în cale ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor pentru sprijinul acordat! Mulțumim Mariana Busuioc și Cristina Mirica pentru că ne sunteți mereu alături și ne-ați învățat să nu renunțăm! Mulțumim echipei pentru că ați ales să vă implicați în acest proiect: Alexandra Bageac, Chelemen Mara, Maria Doboș, Alexandra Negru, Lorena Gavrila, Denisa Denii, Rares Hutanu, Papara Bogdan, Radu Razvan, Denisa Jinga, Iuly Anna!

Vă așteptăm cu drag!  Biletele se gsesc la sediul Asociației SCUT - str. Țebea, nr 16 Brașov și sala Kruhnen.

Eveniment Facebook aici.

 

Free Joomla! template by L.THEME