Fundația Tabaluga oferă spațiu pentru organizare de cursuri, activități de teambuilding, tabere!

TabRad 3

Locația Fundației Tabaluga este în satul Roadeș, comuna Bunești, la 18 km de orașul Rupea, într-o zonă rurală liniștită. Spațiul oferă la dispoziția clienților două corpuri de clădire:

  • corpul de cazare cu 8 camere de două persoane, fiecare cu baie proprie și mobilier aferent unui dormitor
  • corpul secundar include bucătăria complet utilată și dotată, o sală pentru servit masa, două săli de activități și grup sanitar. Fotografii cu spațiile interioare aici.

Începând cu 13 octombrie 2017, ambele corpuri, precum și curtea interioară și zona de foișor se pot inchiria peste weekend (vineri-duminică) de către ONG-uri, instituții private sau publice, companii, unități de învățământ etc.pentru diferite cursuri, seminarii, teambuilding-uri. În perioadele de vacanță școlară, taberele pentru copii și tineri au prioritate la rezervări.

Fundația Tabaluga se poate ocupa și de pregătirea și servirea meselor, alternativa fiind varianta cu autogospodărire.

Pentru solicitări și ofertă de preț, persoana de contact este Karin Morth - 0785 298 461 (în intervalul orar 8:30-17:30), email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

TabRad 4

     TabRad 5

Free Joomla! template by L.THEME