Vă așteptăm la Săptămâna Haferland 2017!

Evenimentul, care se va desfăsura în perioada 9-14 august, are ca tematică centrală gastronomia locală sub sloganul “Tradiții săsești în bucate de poveste!”. Localitățile participante sunt Archita, Roadeș, Homorod, Viscri, Bunești, Saschiz, Meșendorf, Rupea, Criț și Cloașterf.

Bisericile fortificate din Țara Ovăzului vor găzdui concerte de orgă și muzică clasică, iar satele săsești vor fi animate de ateliere de meșteșuguri,  expoziții, proiecții de film în aer liber, dansuri și muzică de fanfară, balul săsesc, plimbări cu bicicleta și activități pentru copii. Fiecare locație va împărtăși preparate locale mai vechi și mai noi.  

Fundația Michael Schmidt va găzdui manifestările de la Criț în data de 13 august 2017, începând cu ora 11.00, cu un program cultural diversificat care se va desfășura în incinta ansamblului bisericesc fortificat și care va include un brunch cu preparate săsești, muzică și dansuri, momente de lectură în limba română și germană, o prezentare audiovizuală dedicată geniului lui Carl Filtsch, o piesă de teatru, un concert intr- o combinație captivantă de stiluri muzicale.

Evenimentul se desfășoară sub înaltul patronaj al doamnei Barbara Stamm, Președintele Parlamentului landului Bavaria. 

Detalii despre program găsiți în acest document!

savethedate

RSVP:

Flori Deaconeasa, tel. +40 728 989 580, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Loredana Dumbravă, tel. +40 755 545 029, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru înregistrare, puteți utiliza și formularul dedicat de pe website-ul evenimentului www.haferland.ro/inscrie-te-si-participa

Vă așteptăm să descoperim împreună farmecul satelor săsești!

Free Joomla! template by L.THEME