Fundația Comunitară Brașov a deschis aplicațiile pentru programul Fondul Științescu!

FCBV stiriProgramul „Fondul Științescu” este un program de finanțare pentru proiecte educaționale în știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică, care încurajează pasiunea în aceste domenii a copiilor şi tinerilor între 8 şi 18 ani. ​​

Astfel, dacă sunteţi un profesor pasionat de domeniul în care lucraţi cu tinerii şi credeţi în valoare unei educaţii construită în mod practic, vă invităm să aplicaţi cu un proiect. Proiectele selectate pot primi finanţări între 4,000 şi 12,000 de lei, în funcţie de complexitatea propunerii.

Încurajăm proiecte creative, inovatoare, care arată că ştiinţele precum matematica, informatica, chimia, fizica, biologia, tehnologia, robotica, astronomia, meteorologia, aeronautica, arhitectura, mecanica pot fi interesante şi incitante pentru tineri, facilitându-le înţelegerea unor fenomene simple, cu care intră în contact în viaţa de zi cu zi. Cu acestă ocazie, tinerii pot să descopere cum funcţionează legile naturii, cum pot folosi tehnologiile moderne şi cum se pot implica în proiecte care le oferă posibilitatea unei viziuni creative asupra viitorului.

În prima etapă, puteți transmite propunerea dumneavoastră de proiect printr-o scrisoare de intenție în care detaliați ideile principale până în data de 13 aprilie. Pentru mai multe detalii despre cum puteți aplica, accesați Ghidul aplicantului ​​ (actualizat în 29 martie) de pe site-ul oficial http://brasov.stiintescu.ro.

Echipa Fundației Comunitară Brașov organizează consultări cu organizațiile, profesorii și echipele care vor să depună aplicații.  Astfel joi, 6 aprilie, între orele 16.00 - 18,00, ​şi marţi, 11 aprilie, între orele 10,00 şi 14,00, ​vă aşteptăm la biroul Fundaţiei Comunitare Braşov​, str Apullum nr 3,​să discutăm orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi scrisoarea de intenţie.
 
Pentru mai multe detalii despre fond, ne puteţi contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , 0732.162.726 - Alina Moldovan.
 

Free Joomla! template by L.THEME