CAN Brasov

Paula Seling, Trupa Coco și Alexandra Fits alături de copiii și tinerii cu autism!


Twitter

Balul Sperantei-stiriAsociaţia „Rază de Speranţă", ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Asociația "TheoEmyDor " și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii", organizează cea de-a doua ediției a balului caritabil Inimi albastre.

Balul dedicat cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale va avea loc vineri, 21 octombrie, în Barul de noapte Aro Palace, cu participarea extraordinară și pro-bono a artiștilor Paula Seling, Alexandra Fits, Trupa Coco și Rodica Stan. Un moment special, care va crea o punte cu tradițiile și valorile culturale naționale va și prezentat cu sprijinul fondatoarea brandului "Flori de Ie", Cristina Chiriac, care ne va încânta cu o prezentare de modă.

Elisabeta Lipă, atleta Doina Melinte, gimnasta Monica Roșu, Cătălin Botezatu sau Mihai Leu sunt doar o parte dintre personalitățile României care s-au alăturat susținerii copiilor și a tinerilor cu autism și a balului Inimi albastre. Astfel, participanții la bal vor putea licita pentru obiectele donate de aceștia.

În urma primei ediții a balului „Inimi albastre", organizatorii au reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro. Astfel, într-o seară a prieteniei și generozității, de pe 23 octombrie 2015, peste 200 de braşoveni au contribuit la continuarea programelor terapeutice de recuperare a copiilor şi tinerilor cu autism. Din seara de gală nu au lipsit: o licitație cu obiecte de artă, o degustare de vinuri, o prezentare de modă, momente artistice susținute de artisți ai Operei Brașov și un concert al cântăreței Ellie White.

Cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil are ca scop sensibilizarea comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă. Totodată organizatoriiși-au propus strângerea de fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale celor peste 80 de copii și tineri, beneficiari ai asociației brașovene.

"Fără sprijinul comunităţii nu putem reuşi să oferim copiilor noştri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea şi integrarea lor sînt foarte costisitoare. Ca organizaţie, noi încercăm să venim în sprijinul părinţilor acestor copii, să le oferim un spaţiu adecvat sesiunilor de terapie, dar şi programe psiho-educaţionale de cea mai bună calitate, alături de specialiştii asociaţiei. Acum sîntem copleşiţi de numărul atît de mare de braşoveni care au venit alături de noi la acest bal caritabil, dar şi de dărnicia lor. Gestul lor înseamnă enorm şi este esenţial pentru noi, părinţi ai copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţă şi putere! Pentru că v-am simit alături din prima clipă și pentru ca nu ați ezitat niciun moment să fiți prietenii copiilor noștri speciali, am fi bucuroși să vă avem alături și de această dată. Ar fi o șansă pentru noi să vă răsplătim pentru BINELE pe care l-ați dăruit beneficiarilor noștri în acest acest răstimp. Ați devenit o voce importantă pentru cauza copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale, iar cu oameni ca voi simțim că, pas cu pas, ne împlinim menirea pe acest pământ." Diana Niță, președinte Asociația Rază de Speranță.

Pentru mai multe invitații sau rezervări www.razadesperantabrasov.ro.

Pentru detalii suplimentare:  Diana Niță - Președinte Asociația "Rază de Speranță", 0746.046.466

Ești aici: Acasă Ştiri Paula Seling, Trupa Coco și Alexandra Fits alături de copiii și tinerii cu autism!