CAN Brasov

Congres de psihiatrie a copilului și adolescentului - ediția a V-a


Twitter

RDS2016-stiriAsociația Rază de Speranță Brașov , în parteneriat cu Asociația Româna de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila" Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie „ Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, Asociatia Norocel și Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Psihologie și Științele Educației Brașov organizează, în perioada 2-4 iunie, la Brașov, cel de-al V-lea Congres de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului și Conferința Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului. Evenimentul, cu participare internațională, va avea loc la sediul Facultății de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret Brașov.

Principala temă abordată în cadrul lucrărilor științifice este Abordarea integrativă în sănătatea mintală a copilului si adolescentului- de la cercetare la practică.

Evenimentul se adresează profesioniștilor din diferite specialități și profesii asociate: psihiatrie, pediatrie, neurologie pediatrică, psihologie, psihoterapie, asistență medicală, asistență socială, învățământ.

Comitetul Științific al Congresului invită persoanele înteresate să susțină lucrări în cadrul evenimentului să trimită abstractele pentru evaluare până la data de 1 aprilie, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Autorii trebuie să specifice tipul de prezentare dorit: comunicare orală, poster. Abstractele vor fi evaluate de Comitetul Știintițic după expirarea perioadei de încarcare. Înștiintarea de acceptare va fi transmisă după jurizare.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului de sănătate mintală Brasov.

Costuri de participare, informații despre achitarea taxei și alte detalii suplimentare despre organizatori regăsiți în comunicatul de presă.

Contact: Președinte Asociația "Rază de Speranță" - Diana Niță – tel. 0746.046.466

www.razadesperantabrasov.ro

Ești aici: Acasă Ştiri Congres de psihiatrie a copilului și adolescentului - ediția a V-a