CAN Brasov

Specialişti din diferite domenii dedică 8 ore peste program pentru o cauză bună


Twitter

FCBV-stiriEste al treilea an în care Fundaţia Comunitară Braşov, împreună cu un grup de voluntari, îşi dedică „8 ore peste program pentru o cauză bună". Pe 18 martie, începând cu ora 19.00, voluntari specialişti în marketing, comunicare, management, dar în special în fapte bune, vor rezolva temele propuse de cinci organizaţii non-profit din Braşov.

O noapte pe an, specialişti din diferite domenii, împărţiţi pe echipe şi coordonaţi de mentori cu viziune, donează cele mai preţioase resurse ale lor – timpul, experienţa profesională şi spiritul proactiv. Toate acestea pentru a găsi soluţii creative şi planuri reale de acţiune pentru fiecare obiectiv al organizaţiilor locale participante.

În perioada 1 – 12 Februarie 2016, organizațiile non-profit care au nevoie de o viziune proaspătă în probleme ce îşi găsesc rezolvarea prin domenii ca marketing, vânzări, sau comunicare, sunt încurajate să își înscrie proiectele, prin completarea formularului de aici.

În 2015 evenimentul s-a desfăşurat simultan în 16 orașe din lume (Berlin, Utrecht, Portalegre, San Francisco, Bucureşti etc). În Braşov a adunat 6 echipe de voluntari specialiști care au rezolvat 6 teme punctuale propuse de organizații non-profit. Implicarea voluntară a facilitatorilor, voluntarilor și a organizațiilor a însumat peste 400 de ore, adică 15 săptămâni de lucru ale unui angajat cu normă întreagă.

„8 Hours' Overtime for a Good Cause" a fost organizat pentru prima dată acum 11 ani la Amsterdam. Mai multe detalii, puteți găsi aici: http://www.8-i.org/.

Mai multe detalii pentru ediţia de la Braşov din 2016, puteţi găsi accesând link-ul: http://brasov.8-i.ro/.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

  • Alina Moldovan, Manager de proiect

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0732 162 726

  • Valentin Constantin, Fundația Comunitară Braşov

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0743 005 991

8hours

Ești aici: Acasă Ştiri Specialişti din diferite domenii dedică 8 ore peste program pentru o cauză bună