Campanie de promovare a poveştilor de succes ale femeilor de afaceri în regiunea Centru - Brașov

profamConsiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) va organiza miercuri, 24 septembrie 2014, începand cu ora 10:00, la Hotel Aro Palace, Bd. Eroilor nr. 27, din Braşov, "Campania de promovare a poveştilor de succes ale femeilor de afaceri", campanie organizată în cadrul proiectului PRO F.A.M.- Reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competențe și aptitudini antreprenoriale si prin obținerea de noi calificări solicitate pe piața muncii.

Proiectul se derulează în perioada mai 2014 – octombrie 2015, este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013 și este implementat de CNIPMMR, lider de proiect, în parteneriat cu Asociaţia Prietenii Monicăi din București.

Proiectul vizează crearea unor sanse egale de dezvoltare a competentelor si aptitudinilor mamelor copiilor cu dizabilitati prin participarea acestora la programe de calificare si instruire, in vederea includerii pe piata muncii si initierea de activitati independente, contribuind la cresterea increderii si stimei de sine a beneficiarilor directi. Astfel, membrele grupului tinta vor fi mai motivate sa se implice in activitati de dezvoltare personala si de promovare a initiativelor proprii in contextul socio-economic de la nivel local si regional.

La evenimentul de informare de la Braşov, din 24 septembrie sunt invitate să participe femeile, mame ale copiilor cu dizabilităţi din regiunea Centru, precum și reprezentanți ai mass-media, ai autorităților publice locale, ai organizațiilor societății civile și ai mediului de afaceri local. Precizăm că participarea la acest eveniment este gratuită.

În cadrul campaniei vor fi prezentate obiectivele proiectului, activităţile ce urmează să fie implementate, precum şi rezultatele anticipate şi indicatorii proiectului. Informații suplimentare: Asociaţia Prietenii Monicăi - Telefon: 021 231 35 13; 021 231 35 14, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asociatia "Raza de Speranta in interventia si Terapia TSA"din Brașov, partener regional al Asociatiei Prietenii Monicai si Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, se va ocupa la nivel local de organizarea cursurilor pentru mamele copiilor cu dizabilități- detalii aici.

 

Free Joomla! template by L.THEME