CAN Brasov

O zi din viața unui copil la Centrul de Zi din Săcele

FAST2014-stiriHaideți să privim o clipă prin ochii unui beneficiar care frecventează Centrul de Zi din Săcele, centru administrat de Fundația FAST și Primăria Săcele, ca să ințelegem cum se desfășoara o zi din viața acestuia.

Citeşte mai departe...

„Nimic nu se mișcă fără oameni, dar nimic nu dăinuie fără instituții" sau cum funcționează inovarea socială?

FEDERATIE RO-stiriFederația ONG-urilor Sociale din Transilvania, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Brașov, Consiliul Județean Brașov, Primăria Municipiului Brașov – Direcția de Servicii Sociale, respectiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, a organizat în data de 15 noiembrie 2016, la Brașov, a treia conferință a Federației cu tema „Inovare socială pentru o societate incluzivă".

Citeşte mai departe...

Campania "Legume sănătoase pentru zile friguroase"

DIACONIA-campania de legume 2016-stiriLuna aceasta Asociația Diaconia Ajutor Internațional a dat startul campaniei de legume pentru familiile nevoiașe, spitalele și organizațiile umanitare din Brașov și împrejurimi. Tone de cartofi, morcovi și ceapă vor fi donate către persoane dezavantajate pentru care procurarea hranei pe timp de iarnă este foarte grea.

Citeşte mai departe...

Analia Selis – Ambasadorul Binelui pentru copiii cu autism

RDS2016-stiriAsociația Rază de Speranță continuă povestea binelui pentru copiii și tinerii cu autism, alături de Analia Selis – ambasadorul cauzei copiilor cu nevoi speciale. Așa cum deja știti, dragi prieteni, la începul acestui an am inițiat campania de strângere de fonduri „Binele începe cu tine", dedicată cazurilor sociale din asociația noastră.

Citeşte mai departe...

Copiii cu autism campioni la concursul de orientare sportivă Babarunca

logo RDS2016Câțiva dintre beneficiarii Asociației "Rază de Speranță" Brașov, copii cu autism, au petrecut pe 11 mai o zi mai specială. Alături de două dintre terapeutele organizației brașovene, cei mici s-au înscris la competiția de orientare sportivă, cu ambiția de a intra in cartea recordurilor alături de alți 400 participanți.

Citeşte mai departe...

FEDERAȚIA ONG-URILOR SOCIALE DIN TRANSILVANIA: Împreună pentru sustenabilitate și servicii sociale de calitate!

logoFEDERATIE ROÎn data de 11 mai 2016 s-a desfășurat în Sibiu a doua Conferință a Federației ONG-urilor Sociale din Transilvania, la care au participat alături de cei 12 asociații și fundații ce activează în domeniul social în Transilvania precum și 22 de reprezentanți ai instituțiilor publice de la nivel local, județean și regional.

Citeşte mai departe...

Povestea lunii mai de la Asociația ADDIP

campanieADDIP-stirihttp://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=68Prin campania online Povestea din Spatele Chipului, Asociația ADDIP informează publicul despre contribuția pe care cu toții o putem aduce la ameliorarea problemelor tinerilor instituționalizați prin implicare și sprijin.

Citeşte mai departe...

Subcategorii