Ghiduri de ajutor pentru sănătatea financiară a unui ONG

techsoup stiriFie că ești la început într-o organizație nonprofit, fie că ai deja experiență, poți trece prin toți pașii esențiali pentru sustenabilitatea și sănătatea financiară a unui ONG cu ajutorul celor două ghiduri de educație financiară dezvoltate de Asociația Techsoup în 2016, cu sprijinul ING Bank: Ghidul 1: ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători și Ghidul 2: Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG.

Sponsorizare și resurse de finanțare, banking, planificare, raportare, fiecare zonă e acoperită cu sfaturi utile și informații valoroase de la specialiști. Înveți din experiența unor oameni care contribuie zi de zi la sustenabilitatea sectorului nonprofit din România. Poți citi ebook-urile oricând și de oriunde de pe mobil, tabletă, kindle sau laptop. Le poți descărca gratuit.

ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători

Descoperă un ghid util dacă faci primii pași în educația financiară pentru ONG-uri, primești acces la sfaturi și informații practice despre planificare, banking, fundraising, raportare. Descarcă aici.

 

 

 

 

 

 

Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG

Învață mai multe despre sponsorizare, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG. Ai acces la experiența unor specialiști în domeniul financiar și colegi ONG-iști. Descarcă aici.

 

 

 

 

 

 

Educație Financiară pentru ONG-uri este primul program consolidat de educație financiară digitală destinat unei comunități de ONG-uri, dezvoltat de Asociația Techsoup România, cu sprijinul ING Bank, finalizat în 2016.

Sursa: http://educatiefinanciara.techsoup.ro/ghiduri-financiare-ong/.

Free Joomla! template by L.THEME