La Iași demarează contractarea serviciilor sociale!

fonssVeste mare pentru întreg sectorul ONG din servicii sociale: la Iași, în data de 31.01.2017 a trecut prin Consiliul Local prima hotărâre din setul de patru, prin care se reglementeză contractarea de servicii sociale.

Următoarele documente care vor fi înaintate spre aprobarea consilierilor locali sunt Organigrama (include compartiment de contractare a serviciilor sociale), Planul de acțiune privind serviciile sociale (include plan anual de achiziții) și Bugetul anual (cuprinde sumele bugetate în planul anual de achiziții de servicii sociale).

Iașul este Centrul pilot de dezvoltare de politici publice în domeniul social, iar reușita de astăzi se datorează modului în care FONSS- Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale a lucrat cu executivul - primarul Iașului, Biroul de relație cu societatea civilă, DAC, dar și negocierii constructive și corecte cu consilierii locali. FONSS le mulțumește tuturor celor care au perceput efortul nostru ca o modalitate reală de dezvoltare pentru Iași!

Mai multe informații puteți găsi urmând acest link pentru anunțul primăriei, sau acest link.

Sursa: stiriong.ro

 

 

Free Joomla! template by L.THEME