CAN Brasov

Fundaţia Agapedia


Twitter
logo agapedia Fundaţia Agapedia
Str. Bisericii Române,nr.48,Brașov            
Telefon/Fax: 0368 409115
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.agapedia.ro
Pagina Facebook - Fundația Agapedia


Fundaţia AGAPEDIA România a fost înfiinţată în anul 1995 cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor şi familiilor aflate în dificultate, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului şi de a crea servicii sociale şi medicale eficiente.

Fundaţia AGAPEDIA România are 18 ani de experienţă în dezvoltarea de servicii sociale, incluzând servicii de prevenire a separării copilului de familia sa, precum şi de protecţie specială a copilului lipsit temporar de ocrotirea părintească şi servicii de asistenţă socio-medicală pentru persoanele marginalizate social. 

Având încă de la început o vocaţie internaţională, Fundaţia Agapedia România face parte din reţeaua internaţională AGAPEDIA alături de: Fundaţia Agapedia Jurgen Klinsmann Germania, Fundaţia Agapedia Bulgaria şi Fundaţia Agapedia din Republica Moldova. Întreaga activitate a Fundaţiei Agapedia este bazată pe respectarea drepturilor fundamentale ale omului, pe colaborarea directă cu organizaţiile şi instituţiile implicate în domenii de asistenţă similare şi complementare şi pe implementarea standardelor europene de calitate pentru serviciile sociale.

În perioada aprilie 2014 - octombrie 2015, Fundația Agapedia România implementează în parteneriat cu Asociația Community Aid Network două proiecte finanțate prin Fondul Social European - programul POSDRU, proiecte care vizează formarea profesională și facilitarea angajării pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul urban și rural al județului Brașov

     - "RurAbility - proiect integrat de creştere a ratei de ocupare a persoanelor ocupate în agricultura de subzistentă, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerilor din mediul rural din Judeţul Braşov" - citește mai mult aici.

    - "WorkAbility – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov" - citește mai mult aici.

Conducere:

 • Liliana Gușu - Director Executiv
 • Soos Tunde – Director Executiv Adjunct
 • Mihaela Bucșa – Specialist relații publice

 

Noutăți articole:

 • Serviciile cabinetului medical din cadrul Fundației Agapedia - articol aici
 • Tony - cel ce aduce zâmbete, poate fi comandat de la Fundația Agapedia România - anunț aici
 • Cabinet de planificare familială și contracepție - anunț aici.
 • Rezultatele proiectului WorkAbility la nivelul județui Brașov - articol aici
 • Finalizarea proiectului RurAbility - articol aici
 • Parteneri de încredere în cadrul proiectului Rurability
 • Fundaţia Agapedia România oferă spre închiriere spaţiu utilat corespunzător în vederea organizării de diverse evenimente - detalii aici.
 • Noutăți în proiectul Ruractiv - Au început cursurile de calificare gratuite în meseriile babysitter, îngrijitor la domiciliu și mediator sanitar, citește mai mult...
 • Noul Centru de Servicii Sociale și Medicale din Brașov, citește mai mult...
 • Capitalul uman al mediului rural din Județul Brașov, citește mult...

Direcționează 2% către Fundația Agapedia România! Descarcă formularul 230 aici.

Ești aici: Acasă Resurse Ong-uri Fundaţia Agapedia