CAN Brasov

CV-uri pentru angajări


Twitter

Maria Hrețculesei Maria

Un loc de muncă stabil, îmbunătăţirea permanentă a nivelului de performanţă profesională şi a cunoştinţelor; oportunităţi de promovare; remunerare corespunzătoare. De preferat în sectorul ONG.

CV Hrețculesei Maria.doc

Gyongyosi Eszter

Mă numesc Gyongyosi Eszter, am absolvit Fac de Sociologie şi Comunicare, specializarea Asistenţă Socială şi aş dori să lucrez într-un ONG în principal ca şi asistent social dar şi pe post de educator. Experienţa profesională este dobândită din activităţi de voluntariat.

CV - ESZTER. DOC.

Emanuel Stan

Pe parcursul masteratului am avut ocazia sa fiu implicat in cadrul unui proiect finantat prin POSDRU in care grupul tinta a fost format din someri carora le-au fost furnizate cursuri de dezvoltare personala pentru dobandirea de soft skills.Astfel, aceasta oportunitate mi-a dat ocazia sa iau contactul cu ceea ce inseamna fondurile structurale si sa imi aprofundez cunostiintele prin lecturarea diverselor articole, giduri, directive si prin participarea la cursuri pe acest domeniu, ajungand pana la a-mi realiza tema de disertatie pe scrierea unui proiect finantat de FSE prin POSDRU.

CV- Stan E.pdf

Iulia Mărușcă

Iulia Marusca este expert in comunicare si, de mai bine de 8 ani, lucreza in promovarea dezvoltarii sociale. Puteti afla mai multe despre proiectele in care a fost implicata pe www.productive.ro. Iulia este in cautare de oportunitati in proiecte cu finantare europeana.

CV-Iulia Mărușcă.doc

Veronica Leordean

Leordean Veronica, absolventa a Facultatii de Drept si Sociologie, Specializarea Asistenta Sociala, si a Modulului Psihopedagogic, doreste sa lucreze ca asistent social sau ca profesor, in cadrul unui ONG pentru copii cu dizabilitati, sau copii institutionalizati. Isi doreste foarte mult sa poat ajuta copiii aflati in dificultate. Experienta profesioanala fi vizualizata in CV-ul alaturat.

CV - Leordean Veronica.doc

Locuri de munca in UK pentru absolventi de Asistenta Sociala

Jacaranda is proud to inform you we will be coming to present our recruitment service in Bucharest, Romania. The information event is arranged in collaboration with our partners National Agency for Employment in Bucharest, and the University of Bucharest, Faculty for Social Work. We will provide information about the jobs available in the Social Work sector in the UK, Jacaranda’s service, the application process, the cost of living and other relevant things.The Jacaranda service as well as attendance at the information event are free of charge for candidates at all times. If you have questions please feel free to contact me or our collaboration partner at the National Agency for Employment in Bucharest:

Ms. Georgiana Enache: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +44 20 8676 5621 / Fax: +44 20 8676 5662
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.work-in-the-uk.com; www.jacaranda-recruitment.co.uk; www.SocialPedagogyUK.com

 Jacaranda Recruitment in Romania.pdf

Iulia Vadan

Vadan Iulia doreste sa lucreze part-time ca si logoped sau consilier psihopedagogic in cadrul unui ONG. Iulia este motivata de dorinta de a ajuta copiii in dificultate si in cadrul unui loc de munca pune acest lucru pe primul plan. Calificarile si experienta pe care o are pot fi vizualizate in CV-ul alaturat.

 Iulia Vadan.docx

Adriana Farcas

Adriana Farcas a absolvit Asistenta Sociala in 2004 avand experienta de lucru in domeniul protectiei copilului, atat in sectorul guvernamental cat si in cel non-guvernamental, initial ca asistent social de prima linie si apoi ca supervizor de asistenti sociali si coordonator al unui centru comunitar. Abilitatile sale manageriale, organizatorice si de evaluare au fost intarite pe parcursul experientei de supervizor si coordonator si in urma absolvirii masterului in Administrarea Afacerilor. Fiind doctorand in cadrul Universitatii Babes Bolyai, Facultatea de Sociologie, a dezvoltat abilitati didactice si de mentoring pentru cei care isi aleg sa studieze pentru profesia de asistent social. Pregatirea universitara si post-universitara se completeaza cu experienta de lucru si cu accesul la formare profesionala continua pe care le-a avut in Marea Britanie si in Romania.

 CV Adriana Farcas.doc

Roxana Ursu

Roxana este absolventa de Asistenta Sociala si ar vrea sa lucreze in domeniul adoptiilor sau serviciilor de plasament, in programe antidrog, in cadrul proiectelor de prevenire si combatere a violentei domestice sau in organizarea de tabere si activitati pentru copii si tineri.Cv-ul Roxanei ofera mai multe informatii despre experienta ei profesionala.

 CV Roxana Ursu.doc

Incze Kurko

Incze a absolvit studiile universitare si postuniversitare de Asistenta Sociala; a practicat aceasta profesie timp de 14 ani (10 ani in Romania si 4 ani in Marea Britanie), si a acumulat cunostinte si experineta in domenii ca asistarea copiilor si a familiilor in dificultate, protectia copilului, management, asistarea persoanelor fara adapost si a persoanelor cu dizabilitati, metode si tehnici in asistenta sociala, scrierea si implementarea de proiecte europene, etc.

Incze este o persoana cu aptitudini foarte bune de comunicare, didactice si de management, motivata, dinamica, entuziasta, empatica, onesta, responsabila, disciplinata, flexibila, hotarata, organizata, interesata in asistarea persoanelor aflate in nevoie, indrumara studentiilor, predarea de traininguri pentru profesionisiti si perfectionarea profesionala in domeniul Asistentei Sociale, al Invatamantului, al Promovarii Sanatatii, etc.

 CV IK ro.doc

Rozalia Cadar

Avand o experienta bogata in domeniul psihologiei, psihoterapiei, al formarii profesionale, si al serviciilor sociale doreste o colaborare/ angajare in domenii asemanatoare/conexe, prin care sa-si poata valorifica competentele castigate. Este un bun jucator de echipa, cu bune abilitati de comunicare, de relationare, de rezolvare a problemelor.

 CV Timar Rozalia.doc

 

Ești aici: Acasă Resurse CV-uri pentru angajări