Apel proiecte pentru Brașov Heroes, ediția a V-a, 10 iunie 2018

brasovheroes stiriNoi credem în oameni activi și conectați la nevoile oraşului lor, oameni care știu că împreună suntem puternici! Pe ei dorim să-i anunțăm că în 10 iunie 2018 va avea loc a cincea ediție Brasov Heroes - eveniment la care invităm oamenii obișnuiți să-și arate calitățile de erou: generozitate, implicare și bucuria de a face parte dintr-o comunitate. Pentru acești oameni căutăm cauze pe care să le susținem la a cincea ediție Brasov Heroes. Astfel, invităm organizațiile locale și grupurile de inițiativă să aplice la Brasov Heroes și să ne povestească despre cauzele pe care vor să le facă cunoscute în rândul braşovenilor şi pentru care vor să strângă fonduri la eveniment.

Fundația Comunitară Brașov caută proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Care care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi. Proiecte care ne provoacă să trăim experiențe inedite. Care ne îndeamnă să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ne implicăm.

Se caută proiecte care au nevoie de un buget între 5.000 și 8.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care se vor strânge împreună fonduri la evenimentul Brasov Heroes.

Aplicațiile pot fi completate până pe 18 februarie, ora 24.00 aici: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/inscrie-proiect.php

Free Joomla! template by L.THEME