Înscrieri în Campionatul de Bine în perioada 15 noiembrie - 4 decembrie

bursabinelui stiriEști ONG și ai un proiect sau o propunere de proiect pentru care dorești să atragi donații individuale? Înscrie-te în Campionatul de Bine! Ce proiecte sunt eligibile? Pot fi înscrise propuneri de proiecte sau proiecte în curs de implementare în comunitățile în care organizațiile activează.

Cum pot fi înscrise?
a) Crează un cont de utilizator pe platformă - Înregistrează ONG-ul - Adaugă proiectul/ proiectele - Înregistrează în Campionatul de Bine.
b)  Ai deja un proiect activ pe Bursa Binelui, accesează secțiunea Campionatul de Bine - Înscriere și bifează înregistrarea lui în Campionatul de Bine.

Campionatul de Bine este o competiție pentru atragerea donațiilor individuale, adresată ONG-urilor din România, ce urmărește să transforme organizațiile în proprii fundraiseri. Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, platforma de donații necomisionabile dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Pentru mai multe informatii citește Regulamentul Campionatului de Bine.

Pentru mai multe informații contactați Echipa Bursa Binelui: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Free Joomla! template by L.THEME